Kreu Financa 2.1 MILION EURO KURSIME PËR KLIENTËT, NGA PAYSERA KOSOVA

2.1 MILION EURO KURSIME PËR KLIENTËT, NGA PAYSERA KOSOVA

nga Kontabilisti

Paysera Kosova, për dy vjet operim në treg, u ka kursyer klientëve të saj 2,101,727.50 euro, prej të cilave 1,435,620 euro nga transferet ndërkombëtare hyrëse dhe dalëse, si dhe 666,107.50 euro kursime nga mirëmbajtja e llogarisë.

Paysera Kosova është një partner besnik për shërbimet financiare në Kosovë dhe ofron një platformë të sigurt dhe të besueshme për transferet e parave dhe mirëmbajtjen pa kosto të llogarive të klientëve.

Klientët tanë kanë bërë transfere ndërkombëtare dalëse dhe hyrëse në shuma të ndryshme, duke demonstruar besimin dhe përdorimin e përditshëm të shërbimeve tona.

Ne jemi të kënaqur që kemi arritur të mbështesim nevojat financiare të klientëve tanë dhe të sigurojmë shërbime të cilësisë së lartë.

Paysera, një llogari – shumë mundësi.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni