Kreu Financa 200 MIJE DOLLARE NGA SHBA, PER 3 EURO

200 MIJE DOLLARE NGA SHBA, PER 3 EURO

nga Kontabilisti

Paysera Kosova lanson shërbimin e ri, avancon çasjen ndërkontinentale të klientëve në dollarë

Paysera ka lansuar pranimin e parave nga SHBA në dollarë. Në vazhdën e ofrimit të zgjidhjeve alternative, më të shpejta dhe më ekonomike, Paysera, gjithnjë duke menduar për klientin, po vazhdon të realizoj produkte të reja, inovative dhe të çasshme për klientin.
Transfertat ndërkombëtare në dollarë siç e dini vijnë me tarifa të majme, kështu që Paysera është zgjidhja më mirë për dërgimin e parave nga SHBA, me komision vetëm 3 euro.
Nuk ka asnjë kufi të përgjithshëm deri në 200 mijë dollarë, kur keni një llogari të verifikuar.
Paysera, për shkak të çasjes më të lehtë të mënyrave të pagesës, ju ofron që fondet ti merrni menjëherë në llogarinë tuaj Paysera me procedurë tejet të shpejtë.

Ndiqni instruksionet se si të pranoni para në Paysera:

https://www.paysera-ks.com/v2/xk-XK/transferet-nderkombtare

Ju gjithashtu mund të pëlqeni