Kreu Ekonomi A eshte i obliguar gjdo biznes te pajiset me Vulë

A eshte i obliguar gjdo biznes te pajiset me Vulë

nga Flamur Berisha

Gjdo biznes i cili eshte i regjistruar prane zyreve te Agjensise se Regjistrimit te Bizneseve se Kosoves – ARBK eshte i obliguar te paijiset me Vulë te biznesit. Vula e biznesit se bashku me nenshkrimin e personit te autorizuar jane dy nga elementet kryesore qe gjdo dokument e bejne te plote dhe funksionale per procedura te metutjeshme,

Ju gjithashtu mund të pëlqeni