Kreu Ekonomi A janë të obliguara bizneset të mbajnë Librin e Arkes?

A janë të obliguara bizneset të mbajnë Librin e Arkes?

nga Flamur Berisha

Te gjitha bizneset qe punen dhe aktivitetin e operimit e kane permes parase ne dore, jane te obliguara te mbajne edhe Librin e Arkes.

Perveq Librit te Arkes bizneset jane te obliguara te mbajne edhe Librat tjere sipas legjislacionit ne fuqi.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni