Kreu Financa A keni me vizitu shqiprinë? kaq lek mund të bleni me 1 euro

A keni me vizitu shqiprinë? kaq lek mund të bleni me 1 euro

nga Kontabilisti

Sot, më 30 gusht 2023, dollari amerikan blihet me 100.1 lekë dhe shitet me 102 lekë.

Euro blihet me 108.3 lekë dhe shitet 109.8 lekë.

Paundi britanik blihet me 125.4 lekë dhe shitet me 127 lekë.

Franga zvicerane këmbehet në blerje me 112.8 lekë, ndërsa në shitje me 114.4 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 72.6 lekë, ndërsa në shitje me 74.8 lekë.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni