Kreu Ekonomi Bajrami: Permes sistemit EDI do te behet identifikimi i personave qe kane humbur vendin e punes

Bajrami: Permes sistemit EDI do te behet identifikimi i personave qe kane humbur vendin e punes

nga Flamur Berisha

Ministrja e Financave Hykmete Bajrami tregon se kriter per te fituar 300 euro do te jete:

Deklarimi dhe pagesa e me hershme e kontributeve dhe tatimit ne page
Vendimi per shkeputje te mardhenies se punes
Dhe te jete i liruar ose pezulluar nga puna per periudhen pas pandemise.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni