Kreu Financa Banesat nga qeveria. Ja sa do te jetë kesti mujor për pagesë

Banesat nga qeveria. Ja sa do te jetë kesti mujor për pagesë

nga Kontabilisti

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka marrë pjesë sot në një organizim ku është diskutuar për realizimin e premtimit për banimin social. Kurti ka thënë se do të bëjnë përpjekje për përmbushjen e një premtimi të tillë brenda mandatit, derisa ka shpjeguar edhe mënyrën e funksionimit të pagesave dhe kohëzgjatjen e kësteve.

Kurti ka treguar se programi i banimit social do të organizohet përmes skemës 120×120 dhe 150×150 ku do të përfshihen 4 mijë familje të cilat mund të përfitojnë.

Këstet për pagesën e banesave do të variojnë nga 120 dhe 150 euro dhe kohëzgjatja e pagesës do të jetë maksimumi 120 deri 150 muaj.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni