Kreu Ekonomi Bizneset që nuk i kanë përfituar 290€ duhet të drejtohen ketu për ankesë

Bizneset që nuk i kanë përfituar 290€ duhet të drejtohen ketu për ankesë

nga Flamur Berisha

Bizneset qe nuk i kane perfituar 290€ duhet te drejtohen ne Ministrine e Financave, tek Zyrja Ligjore per te bere ankesen dhe per te kuptuar arsyen se perse nuk jane dale parate e premtuara per biznese.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni