Kreu Financa Burim Piraj i rritë pagat e punëtoreve dhe premton pagen e 13 dhe 14 per punetoret e kompanise MEKA

Burim Piraj i rritë pagat e punëtoreve dhe premton pagen e 13 dhe 14 per punetoret e kompanise MEKA

nga Flamur Berisha

Të nderuar miq të mi!Unë po e ndaj me ju këtë lajm para se me marr vesh bashkëpunëtorët e mi!Edhe pse këtë vit kemi pas rritje të pagave sipas meritës së të punësuarave në vende pune të caktuara sot kam marr vendim që nga 1 Nëntori të rris pagat e të gjithë të punësuarve në MEKA HALAL FOOD për 5% . Paga 13 plus 14 vazhdon me emër të Zotit sepse e kemi realizuar planifikimin për këtë vit 100% Elhamdulilah. Zoti ju bekoftë!Qoftë paqja mbi ju!

Ju gjithashtu mund të pëlqeni