Kreu Financa CIAO ITALIA – TRANSFERE ME KOMISION 3 EURO

CIAO ITALIA – TRANSFERE ME KOMISION 3 EURO

nga Kontabilisti

Paysera Kosova njofton se ofron transfere me Italinë, hyrëse dhe dalëse me vetëm 3 euro!

Sipas Paysera Kosovës kjo është mënyra më e shpejtë dhe më e lirë për të bërë transfere të mjeteve midis Kosovës dhe Italisë.

Por kjo nuk është e gjitha, pasi që Paysera Kosova ka njoftuar se gjithashtu ka partneritet me bankat SEPA Instant, duke mundësuar transferin e mjeteve brenda 10 sekondave!

Këto veçori të reja të Paysera janë realizuar për t’u ofruar klientëve të tyre një shërbim më të shpejtë, më të sigurt dhe më të lirë për të transferuar paratë.

Paysera i fton të gjithë që ta vizitojnë faqen e tyre zyrtare në internet ose të shkarkojnë aplikacionin mobil të Payserës në këtë

Ju gjithashtu mund të pëlqeni