Kreu Ekonomi Cilat jane normat e tatimit ne pagen primare dhe sekondare?

Cilat jane normat e tatimit ne pagen primare dhe sekondare?

nga Flamur Berisha

Normat e tatimit ne pagen primare jane:

0-80 norma e tatimit eshte 0%

80-250 norma e tatimit eshte 4%

250 deri 450 eshte 8%

mbi 450 eshte 10%

Kurse per pagen sekondare tatimi ne page eshte 10%

Ju gjithashtu mund të pëlqeni