Kreu Ekonomi Dalin pagesat për kete kategori te punetoreve!

Dalin pagesat për kete kategori te punetoreve!

nga Flamur Berisha

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) ka filluar pagesat për anëtarët e këshillave të vendvotimeve dhe stafit teknik që kanë qenë të angazhuar në zgjedhjet e 14 shkurtit 2021.

Burime të RahovecPostit të afërta me KKZ-Rahovec, kanë thënë se kanë filluar pagesat për Menaxherat e QV-së, Kryesues, Anëtarë, Anëtarë-rezervë, Zyrtar të T. Ndihmëse, Asistent të QV-së, Puntorë Fizik, K-Buss, që kanë qenë të angazhuar në zgjedhjet e 14 Shkurtit./RahovecPost/

Ju gjithashtu mund të pëlqeni