Kreu Ekonomi Duket e thjeshtë por shume persona ga bojne, po ju e gjeni dot rezultatin?

Duket e thjeshtë por shume persona ga bojne, po ju e gjeni dot rezultatin?

nga Flamur Berisha

Per te zgji dhur kete us htrim fillimisht duhet te beni shu mezimin 10×10=100 pastaj me rradhe nga 10 te hi qni 100 (ketu ga bojne shumica) = -90 dhe me pas nga ky rezultat te zbr isni 10 dhe si perfundim do te nxirrni -80.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni