Kreu Financa Ftohen bizneset që ne ATK ti deklarojnë pagat e punetoreve jo më të vogel se kjo shumë

Ftohen bizneset që ne ATK ti deklarojnë pagat e punetoreve jo më të vogel se kjo shumë

nga Kontabilisti

Paga minimale ne Kosove eshte 170 euro per personat mbi 35 vjeqë dhe 130 euro nër 35 vjeqë. ATK gjithmone ka paralajmruar bizneset qe ne rast se i deklarojne punetoret me pagen minimale nuk do ti pranojne si te vertete dhe do te rishikohen apo korigjohen deklarimet e pagave. Keshtu me ligjin e ri paga minimale pritet te jete 265 euro dhe keshtu qe te jete e pranueshme per ATK-ne dhe Ministrine e Financave ftohen bizneset ti deklarojne pagat ashtu siq i kanë me te vertete dhe te mos bejne nën deklarim te pagave. /Kontabilisti.info

Ju gjithashtu mund të pëlqeni