Kreu Financa Informacion më rëndesi rreth ekzekutimit të pagesave në Superpuna

Informacion më rëndesi rreth ekzekutimit të pagesave në Superpuna

nga Kontabilisti

Shume punetor te sektorit privat njeashtu dhe biznese vazhdojne te pyesin se a jane ekzektuar pagesat per muajin Maj 2023 per kategorine e punetoreve te cilet jane punesuar permes superpunes. Njoftojme te gjithe se pagesat e punetoreve permes superpunes ende nuk jane ekzekutuar per muajin Maj 2023. Ne ditet ne vijim pritet ato te ekzekutohen nga Ministria e Financave/Kontabilisti

Ju gjithashtu mund të pëlqeni