Kreu Biznes Informacion nga superpuna për biznese dhe të punesuar

Informacion nga superpuna për biznese dhe të punesuar

nga Kontabilisti

Tashmë janë regjistruar 10 mijë punëtorë në “Super Puna”.

Sipas njoftimit, kaq është edhe numri i atyre që janë të verifikuar në këtë platformë.

“10 mijë punëkërkues të regjistruar dhe të verifikuar në Super Puna”, thuhet në njoftim. /Telegrafi/

Ju gjithashtu mund të pëlqeni