Kreu Financa Informate më rëndesi per faljen e 100 eurove te tatimit ne pronë nga Ministria e Finanave

Informate më rëndesi per faljen e 100 eurove te tatimit ne pronë nga Ministria e Finanave

nga Kontabilisti

Janë bërë 1 muaj e gjysmë prejse Qeveria ka proceduar në Kuvend projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për Tatim në Pronë, i cili mundëson edhe faljen deri në 100 euro të tatimit për faturën e vitit 2023.

Ftoj deputetët që të përshpejtojnë shqyrtimin e këtij projektligji, ashtu që sa më parë të mundësohet lehtësimi i barrës tatimore për qytetarët për këtë vit, dhe të mundësohet ulja e shkallës tatimore për vitin 2024.

Njëkohësisht, uroj që edhe deputetët e opozitës të lënë anash inatet politike, e ta mbështesin përshpejtimin e procedurës, sepse ishin pikërisht deputetët nga opozita që me deklarata kishin kërkuar lehtësim të barrës për qytetarët.

Tani e kanë mundësinë që me votë ta dëshmojnë se e kanë njëmend.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni