Kreu Financa Ja kur pritet të dalin shtesat tjera nga 50€ për punonjesit

Ja kur pritet të dalin shtesat tjera nga 50€ për punonjesit

nga Kontabilisti

Në kuadër të Pakos për Përballje me Inflacionin, është edhe masa mbështetëse për sektorin publik që parasheh shtesën prej 50 euro/muaj, duke filluar nga muaji shtator.

Sot, përveç pagave të rregullta, punonjësve të sektorit publik që plotësojnë kriteret, u është paguar edhe shtesa për muajin tetor. Kurse nesër pritet të ekzekutohet edhe shtesa retroaktive për muajin shtator.

Shtesa paguhet veçmas pagës, dhe llogaritet si subvencion i patatueshëm, pra neto.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni