Kreu Ekonomi Ja sa herë do të përfitojnë bizneset para nga Ministria e Financave për rimëkëmbje ekonomike

Ja sa herë do të përfitojnë bizneset para nga Ministria e Financave për rimëkëmbje ekonomike

nga Flamur Berisha

Pagesa për bizneset do të realizohet një herë dhe nuk do të ketë nevojë për aplikim nga kompanitë, sepse ato do të kualifikohen me automatizëm nëse plotësojnë kriteret e përcaktuara në vendimin e Qeverisë Nr. 10/33 të datës 28.09.2020.

Siç është bërë e ditur në vendimin e Qeverisë nr. 10/33, nga kjo masë do të përfitojnë të gjitha bizneset aktive, përveç ndërmarrjeve publike dhe kompanive me treg të rregulluar.

Shuma per punonjes do te jete 290 euro.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni