Kreu Financa Jeni biznes apo i vete-punesuar? Fito grant deri në 3000 euro (Apliko ketu)

Jeni biznes apo i vete-punesuar? Fito grant deri në 3000 euro (Apliko ketu)

nga Kontabilisti

Afati po Përfundon! Vetëm 2 ditë të mbetura për të aplikuar në “Programin e Vet-Punësimit 2023-2024”! Nëse je i ri i dhe ke një ide biznesi, mos e humb shansin për financim! ⌛🚀

Aplikoni online ne https://forms.gle/X26QGnK6FmbhLdrXA

🔗 Për udhëzime dhe detaje të tjera, vizitoni faqen zyrtare të programit: https://sites.google.com/view/pvpn-2023-2024/programi ose kontaktoni Agjencinë e Punësimit të Kosovës.

🌟Ky është një shans unik për të marrë:

💡 Trajnim 5-ditor në ndërmarrësi

📜 Ndihmë në zhvillimin e biznes planit

🏆 Certifikatë pas përfundimit

💶 Financim deri në 3000 EUR

🗣️ Mentorim dhe rrjetëzim

Ju gjithashtu mund të pëlqeni