Kreu Ekonomi Kam biznes por i kam deklaruar tatimet me zero. A me takojne 290 euro?

Kam biznes por i kam deklaruar tatimet me zero. A me takojne 290 euro?

nga Flamur Berisha

Nese biznesi juaj ka qene i hapur dhe i keni kryer deklarimet e tatimeve me zero, ju nuk mund te perfitoni nga fondi per rimekembje ekonomike.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni