Kreu Ekonomi KEDS-i vjen me sqarim te rendesishem per qytetaret

KEDS-i vjen me sqarim te rendesishem per qytetaret

nga Kontabilisti

“Krejt çka është fituar deri tash, ka shkuar për të mirën e qytetarëve të Kosovës. Kemi investuar për tetë vjet të operimeve tona rreth 190 milionë euro në rrjetin elektrik të vendit, që e gjetëm në gjendje të rëndë. Ai tashmë është përmirësuar ndjeshëm. Si rezultat i operimeve dhe investimeve efiçiente ka shumë vjet që çmimet e energjisë elektrike nuk kanë ndryshuar. Të njëjtën kohë, pronarët kanë dhënë nga xhepat e tyre deri tash mbi 60 milionë euro për humbjet jopërformuese.”

Lexo komunikatën e plotë për media: https://www.keds-energy.com/shq/lajme/kedskesco-nuk-rrisin-cmime-e-as-nuk-ndryshojn-2072/

Ju gjithashtu mund të pëlqeni