Kreu Ekonomi KEDS: Këto janë vendet ku do të ketë ndërprerje të rrymës me datën 16.11.2022

KEDS: Këto janë vendet ku do të ketë ndërprerje të rrymës me datën 16.11.2022

nga Kontabilisti

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) ka njoftuar se për shkak të punimeve të domosdoshme për siguri të sistemit, të mërkurën (16.11) në disa lokalitete të vendit do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

Orari i ndërprerjes së energjisë elektrike të mërkurën sipas rajoneve:

Prishtinë

Punime në projekte investive

1.

NS TS 110/35/10kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

TS 10/04[kV] Rezidenca Marigona 1 (kodi: 10000001110) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

TS 10/04[kV] Lagjja Marigona Rezidencë sh.p.k Erolld Belegu (kodi: 10000001139) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

TS 10/04[kV] Rasim Mërlaku “Marigona Rezidenc[” (kodi: 10000001158) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Marigona 1 dhe Marigona Rezidencë.

Arsyeja: Projekt investiv, energjizimi i daljes së re QMI.

8 orë

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) ka njoftuar se për shkak të punimeve të domosdoshme për siguri të sistemit, të mërkurën (16.11) në disa lokalitete të vendit do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

Orari i ndërprerjes së energjisë elektrike të mërkurën sipas rajoneve:

Prishtinë

Punime në projekte investive

1.

NS TS 110/35/10kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

TS 10/04[kV] Rezidenca Marigona 1 (kodi: 10000001110) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

TS 10/04[kV] Lagjja Marigona Rezidencë sh.p.k Erolld Belegu (kodi: 10000001139) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

TS 10/04[kV] Rasim Mërlaku “Marigona Rezidenc[” (kodi: 10000001158) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Marigona 1 dhe Marigona Rezidencë.

Arsyeja: Projekt investiv, energjizimi i daljes së re QMI.Reklama

2.

NS TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Lumi Madh-Prugovc (kodi: 15019008) prej orës 09:00 deri në ora 17:30

Vendet: Raskovë, Bakshia, Mulliri Prugovc, Nici Petrol, Te Sherifi, Bazeni Halim Thaqi, Amazona, Lumi i Madh, Stanovc i Epërm, Stanovc i Ulët, Berishët, Bujaria, Pllashnikët, Burimi Sh.P.K., Vehbi Pllana privat, Barileva sh.p.Koti Petrol, N.t.p Loli, Bakshi 1 dhe 2,Milloshevë te shkolla dhe BP.Home.

Arsyeja: Projekte Investive, energjizimi i një pjese të rrjetit të ri dhe të trafos së re.

* * *

Punime nga palët e treta

1.

NS TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja – 10(kV). J40 Hajvalia (kodi: 19000040) nga ora 10:00 deri 16:00

Vendet: Hajvali Shkolla, Hajvali Policia, Hajvali Ulzat 1, Hajvali Ulzat 2 dhe Mili Hajvali.

Arsyeja: Punimet duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

Pejë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Radavci (kodi: 50000004) prej ores 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Novosella, Radavci, Brestoviku, Dogna, Jabllanica e Madhe si dhe BRRE-Hidrocentrali Radavci,

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave, shtrëngimi i përçuesve  dhe ndërrimi i izolatorëve

2.

Nga TS 110/10(20)kV Istogu do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Rakoshi (kodi: 54000001) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet – fshatrat: Bellopojë (një pjesë), Cerkolez, Dubravë (një pjesë), Gurakoc (një pjesë), Kërninë, Kërninë e Epërme, Kovragë, Llukavc i Thatë (një pjesë), Padalishtë, Rakoc, Serbobran, Shushicë, Shushicë e Ulët, Suhogerllë, Uçë, Veriq dhe Zhakovë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

3.

Nga TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Lumbardhi (kodi: 53000005) prej ores 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Lluka e Epërme, Lluke Gecaj, Pozhari, Gllogjan, Shaptej, Lumbardh, Irzniq, Ratishe, Gramaqel, Maznik

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni, ndërrimi i shtyllave të tensionit të mesëm.

4.

NS 35/10[kV] Klina do të ndërprehet:

LP 10[Kv] J05-Zajmi (kodi: 52000104)  nga ora 12:00 deri 15:00

Vendet – fshatrat: Bokshiq, Deiq, Dollovë, Drenovcë, Dugojevë, Grabanicë, një pjesë e Klinës, Polce (një pjesë), Potërç, Potërç i Epërm, Videjë dhe Zajm.

Arsyeja: Evitim rreziku, montimi i konzollës së tensionit të mesëm të Shkolla fillore Poterq i Epërm.

Prizren

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Peqani (kodi: 32000007) prej ores 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Peqan, Sllapuzhan, Bllacë, Duhël, Nishor, Kosterrc, Breshanc, Semetisht, Gurthyesi Destani Peqan, N.T.P.Kroni Bllacë dhe Pompat e benzinës Bes co.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive (ndërrimi/përforcimi i shtyllave, ndërrimi i TR të mbingarkuar).

2.

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Reshtani (kodi: 32000017) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Reshtan, Therande (një pjesë), Lagjja Bajraktari, Reshtani 1 dhe Reshtani 3.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

* * *

Punime nga palët e treta

1.

Nga TS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Banesat e Drinit (kodi: 30000004010) prej orës 11:00 deri në ora 13:00

Vendet: Objekti banesat e Drinit.

Arsyeja: Punimet duhet te kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

Ferizaj

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 35/10kV Kaçaniku do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Kaçaniku i vjetër (kodi: 40043007) prej ores 10:00 deri në ora 12:00

Vendet: Doganaj, Duraj, Kaçanik i vjetër, Stagovë, Begracë, Elezaj.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive,   rritje e fuqisë së transformatorëve të mbingarkuar.

* * *

Punime në projekte investive

1.

NS TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] QMI (kodi: 41000011) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Atlantik grup, Univerziteti Fama, Solid, Buqaj SH.P.K, Potera, Baki Automobil, Viva Fresh dhe  Hospital Kosova.

Arsyeja: Projekt investiv, energjizimi i daljes së re QMI.

* * *

Punime nga palët e treta

1.

Nga TS 35/10 kV Ferizaj III do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ylli 1. (kodi: 40042015) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: rr.Enver Topalli,12 Qeshori, një pjesë e rr. Skënderbeu, Sheshi Adem Jashari, dhe Ismajl Qemali.

Arsyeja: Për realizimin e sistemit hyrje/dalje 10 kV, sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Mitrovicë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Martiraj (kodi: 73000009) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Bahri Kuqi, Bajram Imeri, Gojbule, Studime, Sfaraqak, Skrome, Bozhlan, Gumnishte, Begaj

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive,  vendosja e shtyllave 10kV, shtrëngimi i përçuesve, pastrim i trasesë.

2.

Nga TS 35/10 kV Shupkovci I do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Betonjerka (kodi: 70000104) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

endet – rrugët: Agim Ramadani, Kemajl Ataturku, Fan Noli (një pjesë), Maria Shllaku (një pjesë), Nystret Musa (një pjesë), Shemsi Ahmeti (një pjesë), Bislim Bajgora (një pjesë), Brigada 141 Mehë Uka (një pjesë), Esat Meholli (një pjesë), Kalabria (një pjesë), Rifat Dedia (një pjesë), Halim Bajgora (një pjesë), Nezir Miftari (një pjesë), Kadri Bistrica (një pjesë) dhe Boletin (një pjesë). Fshatrat: Zabërxhë (një pjesë), Selac (një pjesë), Lisicë (një pjesë) dhe Melenicë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

* * *

Punime në projekte investive

1.

NS 110/10[kV]  Skenderaji do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Llausha  (kodi: 74000011) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: Llausha, Rreci, Gecët, Vojvoda, Manastiri dhe lagjja e III. e qytetit.

Arsyeja: Projekte investive, demontimi i trafos së vjetër.

Gjakovë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Skivjan (kodi: 80080009) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Bitesh, Dobrixhë, Dujakë, Firajë, Hereç, Jasiq, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Hilë(një pjesë), Osek Pashë, Plançor, Skivjan.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, rritje e fuqisë së trafostacioneve  të mbingarkuara.

2.

TS 35/10(20)kV Gjakova III do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Inkubatori (kodi: 81084019) nga ora 11:30 deri në ora  14:00

Vendet: Rruga Tirana.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i grupeve matëse dhe qarqeve sekondare.

3.

TS 35/10(20)kV Gjakova III do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dalja 21 (kodi: 81084018) në dy termine nga ora 11:30 deri në ora  14:00

Vendet: Rrugët: Fehmi Agani, Ibrahim Fehmiu, UÇK, Sadik Pozhegu dhe Sadik Stavileci.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i grupeve matëse dhe qarqeve sekondare.

4.

TS 35/10(20)kV Gjakova III do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dalja 40 (kodi: 81084023) në dy termine nga ora 11:30 deri në ora  14:00

Vendet: rr.Bajram Curri, rr.Dërgut Vokshi, rr.Ismail Qemali, rr.Marin Barleti (një pjesë), rr.Nënë Tereza, rr.Pjetër Budi, er.Rruga e UÇK-së, rr.Sadik Pozhegu, rr.Sadik Stavileci, rr.Skënderbeu dhe  rr.Sylejmon Vokshi.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i grupeve matëse dhe qarqeve sekondare.

* * *

Punime nga palët e treta

1.

Nga TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bistazhini. (kodi: 81000005) prej ores 09:00 deri në ora 14:00

Vendet – fshatrat: Bistrazhin, Damjan (një pjesë), Dol, Fshaj (një pjesë), Gërqinë, Kusar, Kushavec (një pjesë), Lipovec, Marmull, Marash, Pjetërshan, Raç (një pjesë), Ramamat, Rrezinë, Smaq (një pjesë).

Arsyeja: Punë që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Gjilan

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Ropotova (kodi: 62000014) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Bozhec, Busavatë dhe Miganoc.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të drurit me të betonit dhe ndërrimi i izolatorëve.

2.

Nga TS 110/10 kV Gjilani 5 do të ndërprehet:

LP 10kV Rrethi me kod: 63000014  nga ora 14:00 deri 15:00

Vendet – rrugët: Agush Haziri (një pjesë), Alban Ajeti (një pjesë), Beqir Musliu, Dardania, Prishtina, Fuad Dibra (një pjesë), Haki Myderrizi (një pjesë), Halim Orana (një pjesë), Hamdi Pogragja (një pjesë), Ibrahim Oruçi (një pjesë), Kastriot Arifi, Qarkore (një pjesë), Limon Staneci, Medllin Ollbrajt, Motrat Qiriazi (një pjesë), Muharrem Aliu (një pjesë), Muharrem Ibrahimi (një pjesë), Nato, Nëna Terezë dhe Vëllezërit Hyseni.

Arsyeja: Evitimin e rrezikut – demontimi i shtyllës  12/1600.  /Telegrafi/

Ju gjithashtu mund të pëlqeni