Kreu Financa KEDS: Këto janë vendet ku do të ketë ndërprerje të rrymës të enjten

KEDS: Këto janë vendet ku do të ketë ndërprerje të rrymës të enjten

nga Kontabilisti

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se të enjten (29.12.2022) do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky do të jetë orari i ndërprerjes së energjisë elektrike sipas rajoneve të Kosovës.

Prishtinë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

NgaNS 35/10[kV] Besia do të ndërprehet:

NS 10/0.4[kV] TS Prugovc te Kaqurët me (kod: 13000002045) prej orës 10:30 deri në ora 12:30.

Vendet:  Fshati Prugovc.

Arsyeja: Për shkaqe sigurie dhe rregullimi i rrjetit 04 kV.

2.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

TS 10/0.4[kV] TS Shkolla e Lartë Teknike (kod: 12000002010) prej orës 11:00 deri në ora 13:00.

TS 10/0.4[kV] TS Dukagjini 1 (kodi: 12000002095) prej orës 11:00 deri në ora 13:00.

TS 10/0.4[kV] TS Dukagjini 2 (kodi: 12000002012) prej orës 11:00 deri në ora 13:00.

TS 10/0.4[kV] TS Dukagjini 3 (kodi: 12000002013) prej orës 11:00 deri në ora 13:00.

TS 10/0.4[kV] TS Shpenzimet vetanake (kodi: 12000002135) prej orës 11:00 deri në ora 13:00.

TS 10/0.4[kV] TS Shefki Berisha”Terraplan&Partners”Sh.p.k (kodi: 12000002125) prej orës 11:00 deri në ora 13:00.

TS 10/0.4[kV] TS Senol Ata “KONAK”SH.P.K (kodi: 12000002186) prej orës 11:00 deri në ora 13:00.

TS 10/0.4[kV] TS Ilirida BulldingSh.P.K (kodi: 12000002205) prej orës 11:00 deri në ora 13:00.TS 10/0.4[kV] TS B.Pr. Shaip Zuqolli(Mitrovica) (kodi: 12000002126) prej orës 11:00 deri në ora 13:00.

TS 10/0.4[kV] TS Arif Durmishi N.P.SH.”A4″SH.p.k (kodi: 12000002203) prej orës 11:00 deri në ora 13:00.

TS 10/0.4[kV] TS Rambuje 1 (kodi: 12000002072) prej orës 11:00 deri në ora 13:00.

Vendet: Shkolla e Lartë Teknike  Rr. Arkitekt. Karll Gega, një pjesë e rrugëve Agim Ramadani, Anton Çetta Ali Pashë Tepelena, Lordi Bajron, Mitrovica, Gazmend Zajmi.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri dhe rregullimi i perdeve në hapësirën e ndërprerësit.

3.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

TS 10/0.4[kV] TS Prizren 1 (kod: 11000021208) prej orës 11:00 deri në ora 13:00.

TS 10/0.4[kV] TS Alban Beselica (kodi: 11000021210) prej orës 11:00 deri në ora 13:00.

Vendet: Rr. Arkikekt Karl Gega.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri dhe rregullimi i perdeve në hapësirën e ndërprerësit.

*****

Punime nga palët e treta

1.

Nga TS 35/20 kV Prishtina 1 do të ndërprehen:

TS 20/0.4 kV TS1 Bali Kabashi “Cima” sh.p.k (kodi:10012183236) prej orës 11:00-15:00

TS 20/0.4 kV TS2 Bali Kabashi “Cima” sh.p.k (kodi:10012183237) prej orës 11:00-15:00

Vendet: Rr. Hamdi Grajqevci, rr.Arbëria  dhe rr.Dardani ( një pjesë).

Arsyeja: Punime sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar

2.

Nga TS 35/10 kV Fushë- Kosova do të ndërprehen:

Dalja 10 kV Albana  (kodi:15018008) prej orës 10:00-10:30 dhe 14:30-15:00.

Vendet: Mesbardhi I, Mesbardhi II, Bardh i Vogël, Albana e Vogël, Sllatine e Vogël II, Albana e Madhe te Shaljanët dhe FSK-ja.

Arsyeja: Manipulim me ndarësit.

3.

Nga TS 35/10 kV Fushë- Kosova do të ndërprehen:

TS 10/0.4 kV  Albana e Madhe- Shtëpia e kulturës  (kodi:15018008075) prej orës 10:00-15:00.

Vendet: Albana e madhe (një pjesë).

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Pejë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 110/10kV Klina do të ndërprehet në stabiliment dhe pa tension mbesi TS-at:

TS 10/04kV Pataçani 1 (kodi: 52000002021) prej orës 12:00 deri në ora 14:00.

TS 10/04kV Zllakuçan III (kodi: 52000002022) prej orës 12:00 deri në ora 14:00.

TS 10/04kV Zllakuçan 1 e vjetra (kodi: 52000002025) prej orës 12:00 deri në ora 14:00.

TS 10/04kV Kisha Katolike (kodi: 52000002026) prej orës 12:00 deri në ora 14:00.

TS 10/04kV Radullovc 1 (kodi: 52000002027) prej orës 12:00 deri në ora 14:00.

TS 10/04kV Zllakuçan 2 (kodi: 52000002028) prej orës 12:00 deri në ora 14:00.

TS 10/04kV Ranoc I (kodi: 52000002029) prej orës 12:00 deri në ora 14:00.

TS 10/04kV Ranoc II (kodi: 52000002030) prej orës 12:00 deri në ora 14:00.

TS 10/04kV Europarku (kodi: 52000002035) prej orës 12:00 deri në ora 14:00.

Vendet: Pataçan, Zllakuçan, Kisha katolike, Radullovc, Ranoc, Europarku.

Arsyeja: Evitimi irrezikut,  montimit të ndërpresit 630(A) në TS Zllakuçani (2).

Ferizaj

Punime në projekte investive

1.

NS 110/35/10[kV] Lipjan do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Zona Industriale 2 (Kodi: 41000025)nga ora 09:00-10:00 dhe 15:30-16:30.

Vendet: Një pjesë e fshatit Konjuh dhe disa konsumatorë komercial të fshatit Livagjë/Livade, Magj. Ferizaj-Prishtinë dhe Magjistralja Lipjan-Prishtinë, konsumatorët komercial.

Arsyeja:  Krijimi i kushteve të punes pa tension dhe largimi i urave të TM.

2.

NS 110/35/10[kV] Lipjan do të ndërprehen:

TS 10/0.4 kV Betonjerka “EKZONI” (Kodi:41000025206)nga ora 09:00-16:30.

TS 10/0.4 kV Scampa-Kujtim Gjevori (Kodi:41000025224)nga ora 09:00-16:30.

TS 10/0.4 kV Potera  (Kodi:41000025181)nga ora 09:00-16:30.

TS 10/0.4 kV Xhampres Kristal  (Kodi:41000025209)nga ora 09:00-16:30.

Vendet: Betonjerka, Scampa, TS Potera, Xhampres Kristal.

Arsyeja: Projekt investiv dhe ndërrimi i katër transformatorëve.

Punime nga palët e treta

1.

Nga TS 110/35/10 kV Lipjan do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV  Rruga për ETC  (kodi:41000006461) prej orës 10:00-14:00.

Vendet: rr. Hajredin Bajrami ( një pjesë), rr. Mbretëresha Teute.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Gjakovë

Punime në projekte investive

1.

NS 35/10 kV Gjakova 1 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Ponosheci (kodi: 80080006) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: fshatrat: Babaj i Bokës, Dallashaj, Devë, Duzhnjë, Guskë, Jahoc, Korenicë, Madanaj, Mejë, Morinë, Nec, Orize, Orize Mejë, Ponoshec, Popoc, Ramoc, Rracaj, Rrypaj, Sheremet, Shishman dhe Smolicë.

Arsyeja: Projekte investive,  energjizimi  i transformatorit në rrjetin e ri.

****

Punime nga palët e treta

1.

Nga  TS 110/10 kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Bistrazhini (kodi: 81000005) prej orës 10:00 deri në ora 12:00.

Vendet -fshatrat: Bistrazhin, Damjan (një pjesë), Dol, Fshaj (një pjesë), Gërqinë, Kusar, Kushavec (një pjesë), Lipovec, Marmull, Marash, Pjetërshan, Raç (një pjesë), Ramamat, Rrezinë dhe Smaq (një pjesë),

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas PEE dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike. /Telegrafi/

Ju gjithashtu mund të pëlqeni