Kreu Ekonomi KEDS: Këto janë vendet ku do të ketë ndërprerje të rrymës të enjten

KEDS: Këto janë vendet ku do të ketë ndërprerje të rrymës të enjten

nga Kontabilisti

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) ka njoftuar se të enjten (nesër) do të kryhen punime në rrjetin energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

Ky është orari i ndërprerjes së energjisë elektrike sipas rajoneve:

Prishtinë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja – LP 10kV Qyteti – Mazgit (kodi: 15019001) prej orës 09:00 deri 14:00

Vendet: Mazgit te Tyrbja, Prestreshët, Boshnjakët, Klinakët, Ujësjellësi, Berishët dhe Fakultetin i Gazetarisë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

TS 35/10 kV Fushë- Kosova do të ndërprehet:

LP 10kV Fushë-Kosova 1 (kodi: 15018006) nga ora 09:00 deri 14:00

Vendet: Nakarada, Dardhishta, Lismiri dhe lagjja Tërnavët.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, rregullimi i hyrje-daljeve në TS Nakaradë- kulla.

3.

Nga  TS 220/35/10kV Podujeva do të ndërprehet:

LP 10[kV]  Bajqine-Pollate    do te nderprehet:

NS-10/04kV Bajqinë-Sogojevët (me kod:14000014144) nga ora 11:00 deri ora 15:00

Vendet: TS 144 Bajqinë Sogojevët.

Arsyeja: Punime ne Projektin Bajqinë – Sogojevët.

(Vërejtje: Në NS-10/04kV Bajqinë-Sogojevët me kod:14000014144 do të shkyçet vetëm ajo dalje 0.4 kV në të cilën punohet).

* * *

Punime nga palët e treta

1.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr.26 Nexhmi Mustafa (kodi: 11000009) nga ora 09:00 deri 09:05 dhe nga ora 15:55 deri 16:00

Vendet: Tophanja, pjesa afër Tjegullores dhe rr.Vushtrrisë.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, ndarja e urave të tensionit të mesëm.

2.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

TS. 10/04 kV Nexhmi Mustafa 1 (kodi: 11000009037) nga ora 09:00 deri në  ora 16:00

Vendet: Rr.Çajupi.

Arsyeja: Punime sipas pëlqimit elekro-energjetik.

Pejë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga NS 35/10kV Gurrakoci do të ndërprehet:

Dalja LP 10kV Zallaqi (kodi 50052003) prej orës 10:00  deri në ora 15:00

Vendet – fshatrat: Bllagaq, Dobrushë (një pjesë), Drejë, Zhabllaq (një pjesë), Gurakoc (një pjesë), Koshë (një pjesë), Oprashkë, Osojanë, Prekallë (një pjesë), Shalinovicë, Trubohovc, Tuqep, Zabllaq dhe Zallq.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi shtyllave, shtrëngimi i përçuesve, ndërrimi i izolatorëve.

Prizren

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 35/10 kV Dragash do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Restelica  (kodi: 30036002) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet – fshatrat: Glloboçicë, Krushevë, Kukjan, Lubovishtë, Mlikë, Orqushë, Restelicë, Vranishtë dhe Zlipotok.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive (ndërrimi/përforcimi i shtyllave, shtrëngimi i përçuesve).

2.

Nga NS 110/10 [kV] Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Korisha  (kodi:31000010) prej orës 09:00 deri 14:00

Vendet – fshatrat: Korishë, Lubizhdë dhe një pjesë e fshatit Lutogllavë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Ferizaj

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

NS 35/10[kV] Kaçaniku do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Pylltaria (kodi: 40043004) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Rrugët: 2 Korriku, Demush Bilalli, Dëshmorët e Lirisë, Emin Duraku, Ismajl Qemajli (një pjesë), Ismajl Raka, Lagja e Re, Migjeni dhe UÇK; fshatrat: Drenogllavë (një pjesë), Dushkaja (një pjesë), Gjurgjedell, Korbliq, Llanishtë dhe Runjevë si dhe një pjesë e Kaçanikut.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të thyera me të rejat, ndërrimi i përçuesve dhe  izolatorëve.

2.

TS 35/10kV Shterrpca do të ndërprehet:

Dalja 10kV Brodi-Gotovusha  (Kodi:40044005) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Biti e Epërme, Biti e Poshtme, Brod, Drajkovce (një pjesë), Firajë, Gotovushë, Shushice dhe Viqë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

3.

Nga TS 110/35/10 kV Lipjan do të ndërprehet:

LP 10kV Sllovia (kodi: 41000003) nga ora 10:00 deri 11:00

Vendet – fshatrat: D.Gushterica, G.Gushterica, Dobratin, Gadime e Ulët (një pjesë), Gllavicë, Livagjë, Marec,  Sllovi dhe Smallushë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, vendosja e shtyllës së betonit, evitim i rrezikut.

* * *

Punime nga palët e treta

1.

Nga TS 110/6 kV Han I Elezit  do të ndërprehet:

Dalja – LP6(kV) Paldenica (kodi: 42000004) prej orës 09:00  deri në ora 13:30

Vendet – rrugët: Adem Jashari (një pjesë), Elham Curri (një pjesë), Hani Elezit (një pjesë), Hysen Suma, Imer Vila, Imri Curri, Kalimi Kufitar (një pjesë); fshatrat Dimcë, Dromjak (një pjesë), Kashan dhe Paldenicë.

Arsyeja: Vendosja e shtyllës dhe konzollave, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Gjakovë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga NS 35/10 kV Malishevë  do të ndërprehet:

LP 10kV Banja (kodi: 82082008) nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: Rruga 602 Gjergj Kastrioti – Skenderbeu dhe fshatrat: Banjë, Bellanicë dhe Gajrak.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi shtyllave, shtrëngimi i përçuesve.

2.

Nga TS 110/35/10[kV] Rahoveci do të ndërprehet:

Dalja 10[kV]  Pataçani (kodi: 82000001) nga ora 10:00 deri 14:00

Vendet: fshatrat: Bratotin, Drenoc, Nushpal, Pastasellë, Pataçan i Epërm,  Pataçan i Poshtërm, Senoc, Varjak dhe Zatriq.

Arsyeja:  Mirëmbajtje preventive.

* * *

Punime në projekte investive

1.

Nga TS 35/10[kV]  Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Dobroshi (kodi: 80080007) prej orës  09:00  deri në ora 17:00

Vendet – fshatrat: Batushë, Berjah, Brovinë,  Dobrosh, Hereç,  Molliq, Nivokaz, Osek Hilë(një pjesë), Pacaj, Skivjan (një pjesë), Stubull; rrugët:Dedë Gjon Luli (një pjesë), Pashko Vasa, Lekë Dukagjini.

Arsyeja: Projekte investive,  vendosja e përçuesve.

2.

Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalje 10 kV Caralluka (kodi: 82082001) nga ora 09:00 deri 10:00 dhe nga ora 16:00 deri 18:00

Vendet: Rr.603 Adem Jashari (një pjesë), Rr.605 Rilindja Kombëtare (1 konsumator), Rr.606 Pavarësia (1 konsumator), Rr.610 Hisni Mazreku (1 konsumator), fshatrat: Carallukë, Dragobil, Drenoc, Panorc, Shkarashnikë, Tërpezë e Poshtme, Vërmicë, Vërmicë e Malishevës.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

3.

Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

TS.10/04 kV Caralluka 3 (kodi: 82082001017) nga ora 09:00 deri 18:00

Vendet: TS.Caralluka 3

Arsyeja: Shtrirje e përçuesve, montimi i izolatorëve, projektet investive.

Gjilan

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

NS 35/10 [kV] Gjilani II do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Kufca (kodi 60061006) prej orës 10:00  deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Dragancë, Kufcë, Kufcë e Epërme, Kufcë e Ulët, Makresh i Epërm, Makresh i Ulët, Mellc (një pjesë), Stanishor dhe Strazhë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të drurit me të betonit dhe ndërrimi i izolatorëve, përforcimi i shtyllave të tensionit të mesëm.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni