Kreu Ekonomi KEDS: Keto jane vendet ku do të ketë ndërprerje të rrymës të premten

KEDS: Keto jane vendet ku do të ketë ndërprerje të rrymës të premten

nga Kontabilisti

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) ka njoftuar se për shkak të punimeve të domosdoshme për siguri të sistemit, të premten (04.11) në disa lokalitete të vendit do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

Orari i ndërprerjes së energjisë elektrike sipas rajoneve:

Prishtinë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga NS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fshatrat 2 (kodi: 14000010) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet – fshatrat: Sibofc, Lluzhan, Penuhë, Lupç i Epërm, Llugë, Majac dhe Popovë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave, shtrëngimi i përçueseve dhe ndërrimi i transformatorit energjetik dhe rritja e kapaciteteve transformuese.

2.

Nga TS 35/10kV Batllava do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Batllava (kodi 14015001) prej orës 10:00  deri ne ora 15:00

Vendet: Batllava, Gërdovci, Bellopoja dhe Lluga.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i transformatorit energjetik, rritja e kapaciteteve transformuese.

3.

Nga NS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Lumi i Madh-Prugovc (kodi: 15019008) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Raskova, Bakshia, Mulliri Prugovc ,Berishët, Arena restorant, Plashnik Prugovc, Vehbi Pllana privatate, Millosheva, Brezhnica (një pjesë), Stanovci i Epërm, Stanovc i Ulët dhe Lumi i Madh.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i transformatorëve të mbingarkuar.

4.

Nga TS 35/10kV Koliqi Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Koliqi (kodi: 14016002) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Koliqi, Ballabani dhe Nishevci.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

* * *

Punime nga palët e treta

1.

NS TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Albatros Company (kodi: 19000035276) nga ora 10:00 – 14:00

Vendet: Objekte Albatros.

Arsyeja: Punët qe duhet te kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

Pejë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga  TS 110/35/10kV Peja 1 do të ndërprehet:

NS 35/10kV KFOR-i Pejë  (kodi 500550) dhe pa tension mbetet 1 daljet 10kV prej orës 11:00  deri në ora 15:00.

Vendet: KFOR-i Italian në Bellopojë.

Arsyeja: Mirëmbajtja preventive e nënstacionit.

2.

Nga NS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja LP 10kV Ledinat (kodi: 53000001) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet – fshatrat: Baballoq, Beleg, Carabreg i Ulët (një pjesë), Carabreg i Epërm (një pjesë), Dubravë (një pjesë),  Gramaqel, Irzniq, Ledina, Llukë e Epërme (një pjesë) dhe Prekollukë.Reklamahttps://d4f71b1931cd751054aedfcae77f03d0.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-39/html/container.html

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Prizren

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

NS 110/10  kV Zhuri do të ndërprehet:

Dalja 10kV  Hoqa e qytetit (kodi: 30035005)  nga ora 10:00 deri në ora  15:00

Vendet:Zhur,Vlashnjë,Poslishtë.Nashec,Muradem,Lubiqevë,Leskovec,Kobajë,Jeshkovë,Hoqë e Qytetit,Grazhdanik,Billushë; afariste: Resturant “Keshtjella”,”Pompa Benxines Zhuri”,Betonjera “Vëllezërit e Bashkuar”, Billushë “Pompa e Ujit” dhe Vlashna “Fanaj Petroll”.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive (ndërrimi/përforcimi i shtyllave, ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar).

Ferizaj

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 35/10kV Shtërpca do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gotovusha-Brodi (kodi: 40044005) prej ores 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Një pjesë e Shtërpcës te Shkolla, OSBE-ja, Biti e Ulët, Biti e Epërme, Shushiqë, Paloj, Gotovushë, Drekoci, Viqë, Firaj dhe Brod.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Mitrovicë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemitReklama

1.

NS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 20kV Runiku (Kodi: 74000005) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Bajë, Çiatk, Qubrel, Kastriot (një pjesë), Klinë e Epërme (një pjesë), Kllodernicë, Kostërc, Kotorr, Leqinë, Padalishtë, Pemishtë, Radishevë (një pjesë), Runikë, Runikë – Lagjja: Kapllan Ahmeti, Dëshmorët e Kombit, Dardania, Dautaj, Miftaraj, Lagjja e Re, Misiraj, Sejdiu, Shtruhera, te Kisha dhe te Xhamia, Suhogrll dhe Vitak.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, rregullimi i ndarësve në trafo-shtylla.

8 * *

Punime në projekte investive

1.

Nga TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Zhegrova te banesat e kuqe (kodi: 73000001013) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Objekti Zhegrova.

Arsyeja: Projekte investive, demontimi i kthinave ekzistuese 10 kV dhe montimi i kthinës modulare me gaz.Reklama

Gjakovë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga NS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Qendra (kodi: 81000002) prej ores 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Rrugët: Abedin Tërbeshi, Ali Ibra, Ferhat Binishi (një pjesë), Ismail Qemali  (një pjesë),  Marin Barleti, Mazllum Lakuci, Mbretëresha Teuta, Nënë Tereza, Përmet Vula (një pjesë), Petro Nini Luarasi, Rruga Tirana, Skënderbeu (një pjesë), Tefik Çanga dhe Vëllezrit Frashëri.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave të tensionit të mesëm.

2.

Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bellanica (kodi: 82082005) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Rr.605 Rilindja Kombëtare (1 konsumatorë), Rr.608 Hamdi Berisha (1 konsumatorë), fshatrat: Balincë, Bardhë, Bellanicë, Javor, Lladroc, Lladroviç, Lubizhdë, Lluzhnic, Ngucat, Senik, Temeqinë.Reklama

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

* * *

Punime nga palët e treta

1.

Në NS 110/10 kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV TS 16 (Kodi:81000001007)  prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: rr. Skënderbeu, rr.Edit Durham dhe rr. Muslim Mulliqi.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 0.4kV, sipas zgjidhjes teknike.

Gjilan

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 35/10 kV Gjilani II do të ndërprehet:

Dalja 10kV Kufca (kodi: 60061006)  nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Kufca, Stanishor, Mellci, Strazhë, Kosmata, Draganca, Manastiri, Mozgovë, Makreshi i Ulët dhe i Epërm dhe Draganci i Vjetër.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të drurit me të betonit dhe ndërrimi i izolatorëve, përforcimi i shtyllave të tensionit të mesëm. /Telegrafi/

Ju gjithashtu mund të pëlqeni