Kreu Financa KEDS njofton për vendet ku sot e nesër do të ketë ndërprerje të rrymës (Lista)

KEDS njofton për vendet ku sot e nesër do të ketë ndërprerje të rrymës (Lista)

nga Kontabilisti

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) ka njoftuar se nesër do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të energjisë.

Ky është orari sipas rajoneve:

Prishtinë

1.

Nga NS 35/10kV Fushë Kosovë do të ndërprehet:

NS 20/0.4kV Dalja FK nr.2  prej orës 10:00 deri 14:00

Pa tension mbesin këta TS –a:

NS 20/0.4kV POZHEGU – Arton Geci N.P.N.”ALA” (kodi:10012385219)
NS 20/0.4kV POZHEGU – Lulzim Canolli N.N “L-Art Konstruksion” (kodi: 10012385243)
NS 20/0.4kV Udhekryqi kabllovik – Hilmi Ademi&Latif Kryeziu (kodi: 10012385099)
NS 20/0.4kV Udhekryqi kabllovik – No name (kodi: 10012385167)

Vendet: Obj. banesë në rr. Hashim Hajdini pranë shkollës në rr Aziz Zhilivoda, 2 banesa në rr.Vëllezërit Gërvalla(afër rrethit në F.Kosovë) si dhe një pjese e rr. Pajazit Nushi si dhe (nje pjesë në rr.) Dardania (objekt banese afer rrethit Ipko, Bkt si dhe ProCredit Bank)

Arsyeja: Mirëmbajtje Preventive, Ndrrimi i kthinave te demtuara.

2.

NS 110/10 [kV] Mazgit do të ndërprehet:

LP 10kV Llazarev Bizneset (kodi: 15019006)  nga ora 10:00 deri në ora  15:00

Vendet: Berto, Pompa sherifi, Llazarev Kulla, Preoci 1

Arsyeja : Mirëmbajtje Preventive, Ndrrimi  i shtyllave, eleminimi i rrezikut shterngimi i përquesve.

24.08.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga TS 110/35/10 kV Palaj do të ndërprehet:

LP 10kV Palaj (kodi: 18024001) prej ores 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Mulliri Palaj, Hade-Miniera, Hade, Hamidi, Lajthishtë, Kulla Sibovc, Sibovc te Kangjelët, Sibovc te Kelmendët, Shipitullaë, Grabovci, Tr private te Mjekiqi, Bivolak te Saraqët, Plemetin-Xhemnicët dhe konsumatorët e fshatit Sibovc.

Arsyeja: Mirëmbajtje Preventive

Peja

1.

NS 110/10  kV Peja 2 do të ndërprehet:

LP 10kV Leshani (kodi: 51000005 )  nga ora 09:00 deri 16:00

Vendet: Fshatrat: Gllaviqicë, Jabllanica, Jabllanica e Leshanit, Kërstovc, Klinqinë, Leshan, Llabjan, Ramunë, Rosujë, Sferkë dhe Sferka e Thatë

Arsyeja : Mirëmbajtje Preventive, Pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni

2.

Nga TS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërprehet:

LP 10kV Radavci   (kodi: 50000004) prej ores 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Novosella,Radavci,brestoviku,Dogna,Jabllanica e madhe..

Arsyeja: Mirëmbajtje Preventive

Vërejtje: Gjate kesaj nderprerje do te afektohet BRE  – HC Radavci me kod 50000004023

Prizren

1.

Nga TS 110/10 kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

LP 10kV Levishta (kodi: 31000012) prej ores 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Rrugët: 1 Adem Jashari (një pjesë), 303 Kamber Bruti, 304 Hafiz Ismajl Hakki, 306 Mbretëresha Teutë (një pjesë), 307 Sami Frashëri (një pjesë), 308 Kosova, 310 Adriatiku (një pjesë), 319 Tahir Meha (një pjesë), 320 Emin Pasha, 323 Ardian Zurnaxhiu. Fshatat: Jabllanicë, Katund, Novosellë (një pjesë), Pouskë dhe Sharri (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje Preventive

Gjilan

1.

Nga TS 35/10 kV Gjilani I do të ndërprehet:

LP 10kV Malisheva  (kodi: 60060018) nga 10:00 deri 15:00

Vendet: Rrugët: Hamdi Kurteshi (një pjesë), Muharrem Kurteshi, Vëllezërit Maliqi (një pjesë) dhe Abdullah Tahiri (një pjesë). Fshatrat: Bukovik, Capar, Dobërçan, Kufcë e Poshtme (një pjesë), Malishevë, Malishevë e Poshtme, Malishevë e Epërme dhe Vërbicë e Kmetocit.

Arsyeja: Mirëmbajtje Preventive

Mitrovicë

1.

NS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

LP 10kV Stac. Hekurudhor (kodi: 73000004) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Shtitarica, Dalaku, Akrashticë, Pantinë, Bukosh, Taraxhë, Liqej, Balinc, Oshlan, Duboc, Galice, Beçiq, Brusnik.

Arsyeja: Mirëmbajtje Preventive,

Punime nga palët e treta

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS afer Permendores ”D. Islami” (kodi: 40041001200) prej ores 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: Armani, TS afer Permendores ”D. Islami”

Arsyeja: punet qe duhet te kryhen sipas PEE dhe Projektit te aprovuar.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni