Kreu Ekonomi KEDS njofton se sot do te ketë shumë ndërprerje te rrymes në këto vënde

KEDS njofton se sot do te ketë shumë ndërprerje te rrymes në këto vënde

nga Kontabilisti

Për shkak të punimeve për siguri të sistemit energjetik dhe në projekte investive, KEDS ka njoftuar se nesër (e shtunë) do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në lokalitete të ndryshme të vendit.

Ky është orari sipas rajoneve:

Prishtinë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

NS 220/35/10[kV]Podujevë do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Livadica (kodi: 14000011) nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: Dumnicë, Shtedim, Mirovc, Livadicë dhe Dogana.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave, shtrëngimi i përçueseve.

2.

NS 35/10[kV] Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Sharbani(Kodi: 14016003) prej orës 09:00 deri në ora 11:30

Vendet: Sharban, TS Sharban,TS Alshiqët, TS Halabak, TS Dyzi 1 dhe 2, TS Tërrnavë, TS Vanovcë dhe TS Bellopojë 1,2,3,4 TS Private (Bellopojë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ngritje dhe demontim i shtyllave 10[kV.

3.

NS 35/10[kV] Besia do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Lluzhani (Kodi: 10013011) prej orës 12:00 deri në ora 14:30

Vendet: Prugovci-1 (te Villa Natyra, Vërbovcët, Lupçi i Poshtëm, Vranidolli, Tenezhdolli, Kazerme e FSK në Vranidoll.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ngritje dhe demontim i shtyllave 10[kV].

* * *

Punime në projekte investive

1.

NS 220/35/10 [kV] Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] FAN Zahir Pajaziti (kodi: 14000014) prej orës 11:00 deri në ora 16:00

Vendet: Fan-Zahir Pajaziti, Letanci te Rexha, Smajlovit, Bajqine, Kerpimeh, Repë,

Pollatë, Dvorishtë, Sllatinë, Reqicë, Zhiti Sylevicë, Brecë,Tërrnavicë ,Murgull, Zakut, Metehi dhe Doberdol.

Arsyeja: Projekte Investive, realizimi i punimeve ne rrjetin e tensionit te mesëm për projektin TSSHM – 14000014145 – Smajlovit – ekz.

2.

NS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Lumi i Madh – Prugovc – stabiliment nga ora 08:30 deri 18:30

Pa tension mbesin:

NS 10/0.4kV nga Stabiliment Lumi i Madh-Prugovc nga ora 08:30 deri 18:30

1. NS 10/0.4[kV] Bregaj-Stanovc (kodi: 15019008095)
2. NS 10/0.4[kV] Cakajte-Stanovc (kodi: 15019008096)
3. NS 10/0.4[kV] te Shaljanët-Stanofc (kodi: 15019008190)
4. NS 10/0.4[kV] Te Muhaxheret (kodi: 15019008079)
5. NS 10/0.4[kV] Stanovc 1-Prekazët (kodi: 15019008080)
6. NS 10/0.4[kV] Te magazine (kodi: 15019008081)
7. NS 10/0.4[kV] Bujaria B.M (kodi: 15019008156)
8. NS 10/0.4[kV] Burimi SH.P.K (kodi: 15019008162)
9. NS 10/0.4kV Hasan Selmani N.P.T.”LOLI” (kodi: 15019008209)
10.NS 10/0.4[kV] Ismail Isa Hajredinaj”ISMAIL HAJREDINAJ”B.I (kodi: 15019008215)
11.NS 10/0.4[kV] DETI COM SH.P. K. Xhevdet Zymeri (kodi: 15019008230)
12.NS 10/0.4[kV] Lumi I madh-banesat (kodi: 15019008083)
13.NS 10/0.4[kV] Millosheve-Nici petrol (kodi: 15019008075)
14.NS 10/0.4[kV] Te Sherifi (kodi: 15019008076)
15.NS 10/0.4[kV] Te Bazeni-Halim Thaqi (kodi: 15019008077)
16.NS 10/0.4[kV] Amazona (kodi: 15019008078)
17.NS 10/0.4[kV] Hamdi Aliu Qender rekreative sportive afariste (kodi: 15019008163)
18.NS 10/0.4[kV] Vehbi Bregaj privat (kodi: 15019008175)
19.NS 10/0.4[kV] “Barileva” Sh.P.K (kodi: 15019008179)
20.NS 10/0.4kV Milloshevë te shkolla (kodi: 15019008224)
21.NS 10/0.4[kV] Grace (kodi: 15019008168)
22.NS NS 10/0.4[kV] Hagjaj-Stanovc (kodi: 15019008093)
23.NS 10/0.4[kV] Haradinaj-Stanovc (kodi: 15019008094)
24.NS 10/0.4[kV] (kodi: 15019008232)
25.NS 10/0.4[kV] (kodi: 15019008233)
26.NS 10/0.4[kV] Stanovc-pompa e benzines (kodi: 15019008084)
27.NS 10/0.4[kV] Stanovc 2- Prekazët ZPRR 2015 (kodi: 15019008182)

Vendet: Millosheva një pjesë, Babimofci, Stanofci i Ulët- një pjesë, Stanovci i Epërm, një pjesë e Lumit të Madh dhe Fshati Bakshi.

Arsyeja: Projekte Investive – vendosja e konzollave dhe shtrirja e përçuesit të ri në projektin Muhaxherët Lot 6 2021.

Pejë

Punime nga palët e treta

1.

NS 35/10[kV] Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Shkabaj (kodi: 15019002) nga ora 10:00 – 10:30 dhe nga 14:30-15:00

Vendet: Shkabaj, Mazgit një pjesë, Obiliq një pjesë, Reforma, Al Petrol .

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

Nënstacionet që do të mbesin pa tension prej orës 10:00 deri në ora 15:00

1. NS 10/0.4[kV] Al-Petro-Arbër Kryeziu (Kodi:15019002196)
2. NS 10/0.4[kV] Agim Gashi NTP “AGIMI COM” (Kodi:15019002219)
3. NS 10/0.4[kV] NTP Tullat, Com, NTP Lili, Te Lalishpk, NTP Veli (Kodi:15019002235)
4. NS 10/0.4[kV] Agron Raqi (Restoran Shpati) (Kodi:15019002159)

Vendet: Al-Petro-Arber Kryeziu, Agim Gashi NTP “AGIMI COM”, NTPTullat.Com, NTP Lili, Te Lali shpk, NTP Veli dhe Agron Raqi (Restoran Shpati)

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10(20)kV, sipas zgjidhjes teknike.

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 110/10kV Peja 2 do të ndërprehet:

TR1 dhe TR 2 – dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 11:00 deri ne ora 15:00.

Vendet: rrugët: 2 Korriku (një pjesë), Ali Pashë Gucia (një pjesë), Anton Çeta, Ardian Krasniqi, Beteja e Kosharës, Haxhi Selim Qehaja (një pjesë), Hilmi Malushaj (një pjesë), Jashar Haxha (një pjesë), Konstandin Kristoforidhi (një pjesë), Muharrem Kelmendi (një pjesë), Nexhip Basha (një pjesë), Nora Kelmendi (një pjesë), Pjetër Bogdani (një pjesë), Sylejmon Vokshi, Tmk (një pjesë) dhe Xhelal Preveza (një pjesë), Brigadat Kosovare, Bushatlive (një pjesë), Elena Gjika (një pjesë), Enver Alaj (një pjesë), Fehmi Agani, Filip Shiroka (një pjesë), Frang Bardhi (një pjesë), Gjon Sereqi (një pjesë), Hasan Prishtina (një pjesë), Jakup Ferri (një pjesë), Kulla e Sheremetit (një pjesë), Lasgush Poradeci, Luigj Gurakuqi, Masakra e Tivarit (një pjesë), Mbretëresha Teutë, Mbreti Agron, Mbreti Piro, Mehmet Gradica (një pjesë), Mustafë Kelmendi, Nato-së, Plavës (një pjesë), Sali Bajraktari (një pjesë), Sefa i Najës (një pjesë) dhe Xhevat Begolli, Ardian Krasniqi, Beteja e Kosharës, Bukureshës (një pjesë), Eliot Engel, Fatmir Ukaj, Jashar Pasha, Kushtetuta e Kaçanikut, Lidhja e Pejës, Mbreti Piro dhe TMK-së, Ahmet Shala (një pjesë), Ardian Kelmendi (një pjesë), Ardian Krasniqi, Beteja e Junikut (një pjesë), Bike Aliu (një pjesë), Brigada 133 (një pjesë), Demostratat e vitit 1981, Elez Geci, Fetah Selca (një pjesë), Françesko Gjyzepe Bider, Hysen Bajri (një pjesë), Hysni Komoni, Muharrem Mitrovica (një pjesë), Myrtë Zeneli, Ploja e Rugovës, Qerim Begu, Salih Çeku, Sami Frashëri, Tefik Çanga (një pjesë), TMK-së (një pjesë), Tranziti (një pjesë), Viktimat e Pejës, Ardian Krasniqi (një pjesë), Beteja e Kosharës, Beteja e Loxhës, Bike Aliu (një pjesë), Brahim Nikçi (një pjesë), Brigada 135 (një pjesë), Brigada 136 (një pjesë), Brigadat Kosovare (një pjesë), Dardanija 1,2 (një pjesë), Demë Ali Pozhari, e Apollonisë, e Vaskopojës, Edit Durham (një pjesë), Ernes Koliçi, Fatmit Ukaj (një pjesë), Françesko Gjyzepe Bider (një pjesë), Gjin Gazuli, Jani Vreto (një pjesë), Josip Rela (një pjesë), Kadri Bajri, Kongresi i Manastirit (një pjesë), Kushtetuta e Kaçanikut (një pjesë), Lumi i Bardhë, Martin Camaj, Ndue Perlleshi, Nikollë Ivanaj (një pjesë), Rexhë Gjonbalaj, Rrustem Bruqi, Ruzhdi Haxhijaj, Salih Çeku, Shen Jeronimi, Shpetim Bobi, Vëllezërit Lleshi dhe Viktimat e Pejës, 28 Nëntori, Agush Gjoci, Armend Kukleci, Bajram Curri, Bekim Berisha, Besnik Lajqi, Bill Clinton, e Vilsonit, Emrush Miftari, Esat Mekuli (një pjesë), Fatmir Ukaj (një pjesë), Hasan Cermexhia, Herojët e Dukagjinit, Hoxhë Tasini, Hysni Zajmi, Jashar Ajdini (një pjesë), Kongresi 6 (një pjesë), Lidhja e Pejës, Mehmet Akif Peja, Papa Klementi i XI (një pjesë), Qendra Tregtare, Sali Gashi, Sali Gjuka dhe Serbeze Gashi, Adem Jashari, Agim Qavderbasha (një pjesë), Bajram Curri, Bekim Berisha (një pjesë), Besnik Lajqi, Bill Clinton, Dervish Rozhaja, Esat Mekuli, Jahja Daci, Kalaja (një pjesë), Kuvendi i Lezhës (një pjesë), Mbretëresha Teutë (një pjesë), Mic Sokoli, Motrat Qirazi (një pjesë), Pandeli Sotiri (një pjesë), Qamil Morina, Ramiz Xhema, Rashiti i Aliagës, Remzi Hasani, Tahir Demaj (një pjesë), Vëllezrit Gërvalla dhe Zija Basha (një pjesë), Ahmet Gjikolli, Eliot Engel (një pjesë), Emrush Miftari, Xhemajl Shkololli, Gjenerali Wesley Clarc (një pjesë), Halil Agusholli, Jashar Pasha, Mbretëresha Teutë, Misin Mala, Qarshija e Gjatë, një pjesë e Sheshit Haxhi Zeka, Shpetim Bojku dhe Vesli Kllark (një pjesë), Eliot Engel (një pjesë), Enver Hadri (një pjesë), Hasan Prishtina (një pjesë), Isa Demaj, Mbretëresha Teutë, Medline Ollbright, Petro Marko (një pjesë), Sheshi i 3 Herojve dhe Sheshi Haxhi Zeka, Avni Rrustemi, Çajupi (një pjesë), e Rozafës (një pjesë), Fan Noli (një pjesë), Ismajl Qemajli (një pjesë), Lidhja e Prizrenit, Mustafa Bakija, Miladin Popoviq, Mbreti Zog, Mithat Frashëri (një pjesë), Mon Belegu, Mulla Agani, Naim Frashëri, Oso Kuka, Sali Ukella dhe Xhevat Shkreli, e Çamerisë, Enver Hadri (një pjesë), Gjenerali Wesley Clarc, Halil Agusholli, Kehreman Malushaga (një pjesë) dhe TMK (një pjesë); fshatrat: Gllaviqicë, Jabllanica, Jabllanica e Leshanit, Kërstovc, Klinqinë, Leshan, Llabjan, Ramunë, Rosujë, Sferkë dhe Sferka e Thatë, një pjesë e fshatrave Bellopojë dhe Raushiq, Babiq, Dobërdol, Duboqakë (një pjesë), Firaj (një pjesë), Gorazhdecë, Llozhan, Millovancë, Pishtan (një pjesë), Poqestë, Ramun, Strellcë i Ulët, Vragoc, Zhllopek si dhe pjesë e rrugës Tranzit, Ruzhdi Haxhijaj dhe Dardanija 1,2 dhe 3, Bllagaj, Llabjan, Pavlan, Qyshkë dhe Zahaqë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive e nënstacionit.

2.

NS 35/10[kV] Gurrakoci do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Zallqi (kodi: 50052003) nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: fshatrat: Bllagaq, Dobrushë (një pjesë), Drejë, Zhabllaq (një pjesë), Gurakoc (një pjesë), Koshë (një pjesë), Oprashkë, Osojanë, Prekallë (një pjesë), Shalinovicë, Trubohovc, Tuqep, Zabllaq dhe Zallq.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave, shtrëngimi i përçuesve, ndërrim izolatorëve/ mirëmbajtje preventive.

Prizren

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

NS 110/10[kV] Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Budakova (kodi: 32000008) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Budakovë, Çardak, Dardhishtë e Epërme, Dardhishtë e Ulët, Dragaqinë, Greiçec, Mohlan, Papaz, Reqan, Staravuçinë dhe Vërshec.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi/përforcimi i shtyllave, shtrëngim i përçuesve.

Ferizaj

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Në NS 110/35/10[kV] Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Baza e Asfaltit (kodi: 41000005) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Gjytezë (Grackë e vjetër), Grackë, Gracka e Vjetër, Jeta e Re (Topliqan), Magurë (një pjesë), Magjistralja Lipjan-Shtime (një pjesë), Topliçan dhe Topliçani i Vjetër (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të thyera me të rejat, ndërrimi i përçuesve dhe izolatorëve.

2.

Nga NS 110/6[kV] Hani i Elezit do të ndërprehet:

Dalja 6[kV] Glloboqicë (Kodi: 42000002 ) nga ora 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Fshatrat: Seçishtë, Fusha e Seçishtës, Glloboqicë, Gorancë, Hani Elezit (një pjesë), Krivenik, Lagja e Maliqëve (një pjesë), Lagjja e Re dhe Rezhancë, si dhe rrugët: Të përndjekurit dhe një pjesë e rrugës UÇK.

Arsyeja: Mirëmbajtje reventive, zëvendësimi i shtyllave të thyera me të rejat, ndërrimi i përçuesve, izolatorëve dhe riparimi i shtyllës.

* * *

Punime nga palët e treta

1.

NS 110/35/10[kV] Lipjani do të ndërprehet:

Dalja10[kV] QMI (kodi: 41000011) nga ora 09:00 deri 11:00

Vendet: Atlantik grup, Univerziteti Fama, Solid, Buqaj SH.P.K, Potera, Baki Automobil, Viva Fresh, Hospital Kosova, Magjistralja Ferizaj-Prishtinë (një pjesë), Magjistralja Lipjan-Prishtinë (një pjesë- nga ura e Lipjanit përgjatë rrugës (Zonës industriale) deri tek rrethi i Marigonës dhe fshati Suhadoll (një pjesë), dhe një pjesë e lagjes Marigona.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas PEE dhe Projektit te aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

2.

NS 110/35/10[kV] Lipjan do të ndërprehet:

Nga Dalja 10[kV] QMI , po ashtu pa tension do të mbesin edhe këto NS 10/0.4[kV] prej orës 09:00 deri 11:00

1. NS 10/04[kV] Rezidenca Marigona 1 (kodi: 10000001110)

2. NS 10/04[kV] L. Marigona sh.p.k. Erolld Belegu (kodi: 10000001139)

3. NS 10/04[kV] Rasim Mrlaku “Marigona Rezidencë” (kodi: 10000001158)

Vendet: Rezidenca Marigona 1, L. Marigona sh.p.k.Erolld Belegu, Rasim Mrlaku”Marigona Rezidencë”

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas PEE dhe Projektit te aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

3.

NS 110/35/10[kV] Lipjani do të ndërprehet:

Dalja10[kV] Konjuhi (kodi: 41000004) nga ora 09:00 deri 10:00

Vendet: fshatrat: Akllap (lagjja e Akllapit) (një pjesë), Banullë, Gumnasellë (një pjesë), Janevë, Konjuh, Lipjan (lagjja e Akllapit) (një pjesë), Lagjja e Burimit, Lagja e Re (një pjesë), Lipjan (një pjesë), Magjistralja Ferizaj-Prishtinë (një pjesë), Magjistralja Lipjan-Prishtinë, Qallapeku (një pjesë), Lagjja Sadik Shala dhe Udhëkryqi Janjevë-Lipjan (një pjesë).

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

Mitrovicë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

NS 110/10[kV] Mitrovica 2 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Lushta (kodi: 70000015) nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: fshati Lushtë dhe Broboniq.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, montimi i kozollës dhe izolatorëve në 10kV.

Gjakovë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

NS 110/35/10 [kV] Rahoveci do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Opterusha (Kodi: 82000010) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Bellacërkë, Brestoc, Celinë, Hoçë e Vogël, Hoçë e Madhe, Nagavc, Opterushë, Velika Hoca dhe Zoçishtë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrim i izolatorëve dhe shtyllave, shtrëngimi i përçueseve.

2.

NS 35/10[kV] Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Skivjani (kodi: 80080009 ) nga ora 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Fshatrat: Bitesh, Dobrixhë, Dujakë, Firajë, Hereç, Janosh, Jasiq, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Hilë, Palabardhë, Plançor, Skivjan dhe Zhdrellë (1 konsumator); rrugët: Dedë Gjon Luli (1 konsumator) dhe Pashko Vasa (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

* * *

Punime në projekte investive

1.

NS 35/10 [kV] Malishevë do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Bellanica (kodi: 82082005) prej orës 12:00 – 12:30 dhe 18:00-18:30

Vendet: rrugët: 605 Rilindja Kombëtare (1 konsumator), 608 Hamdi Berisha (1 konsumator); fshatrat: Balincë, Bardhë, Bellanicë, Javor, Lladroc, Lladroviç, Lubizhdë, Lluzhnic, Ngucat, Senik dhe Temeqinë.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

Nënstacionet NS 10/0.4[kV] të cilët mbesin pa tension nga ora 12:00 deri në ora 18:30

1. NS 10/0.4[ kV] BARDHI III (Kodi: 82082005002)
2. NS 10/0.4[ kV] NGUCAT I (Kodi: 82082005021)
3. NS 10/0.4[ kV] NGUCAT II (Kodi:82082005022)
4. NS 10/0.4[ kV] LLUZHNIC (Kodi:82082005023)
5. NS 10/0.4[ kV] JAVORI (Kodi:82082005024)
6. NS 10/0.4[ kV] TE XHAMIJA (Kodi:82082005028)
7. NS 10/0.4[ kV] SH.P.K LUMI (NGUCAT) (Kodi:82082005036)
8. NS 10/0.4[ kV] NGUCAT(TE SABITI) (Kodi:82082005037)
9. NS 10/0.4[ kV] Ngucat (Z.Krasniqi) (Kodi:82082005038)
10.NS 10/0.4[ kV] JAVORI II (Kodi:82082005039)
11.NS 10/0.4[ kV] EM-FIX SH.P.K. Naim Kastrati-Ngucat (Kodi:82082005040)

Vendet: Bardhi 3, Ngucati 1 dhe 2, Lluzhnicë, Javori, Shpk Lumi.

Arsyeja: Projekte investive, ngritja e shtyllave nën tension në kuadër të Projektit – Ngucat.

Gjilan

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

NS 110/10kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Tuxhevci (Kodi: 62000004) prej ores 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshtrat: Berivojcë, Boscë, Bratilloc (një pjesë), Feriqevë (një pjesë), Grizimë, Jagllarë (një pjesë), Malësia, Lagjëja e Malësisë, Moçar (një pjesë), Strelicë, Svircë (një pjesë), Tugjec, Zajçec dhe një pjesë e rrugës Kadri Zeka.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të drurit me ato të betonit dhe ndërrimi i izolatorëve. /Telegrafi/

Ju gjithashtu mund të pëlqeni