Kreu Ekonomi KEDS tregon per orarin dhe vendin se ku do te nderpret rryma 02.09.2022

KEDS tregon per orarin dhe vendin se ku do te nderpret rryma 02.09.2022

nga Kontabilisti

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) ka njoftuar se të premten do të kryhen punime në sistemin energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të energjisë.

Ky është orari i ndërprerjes së energjisë elektrike sipas rajoneve:

Prishtinë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

TS 110/35/10 kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV j16 Kalabria 2  (kodi: 10000007) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Lagjja Kalabria.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i kthinave në TS Kalabria 2.

2.

TS 110/35/10 kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV j12 Kalabria 3  (kodi: 10000006) prej ores 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Lagjja Kalabria (një pjesë), Ministria e FSK-se, Narteli, banesat e Exclusive dhe banesat Konaku.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i kthinave në TS Kalabria 2.

3.

TS 110/35/10 kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV j20 Banesat e arapeve  (kodi: 10000008) prej ores 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Rr. Rexhep Krasniqi, rr.Dervish Hima, rr. Rexhep Krasniqi ( një pjesë), banesat e arabëve.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i kthinave në TS Kalabria 2.

* * *

Punime nga palët e treta

1.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

LP 10kV Grand Store (kodi: 19000030) nga ora 10:00 deri në ora 13:30

Vendet: Grand Store, Fjolla-Kavaja, Çagllavica 1, Bajram Krasniqi L. Janina, Lagjja Marigona 1, Servisi i Gorenjes, Grand Store (Te Hysi), Lagjja Qëndresa 1, Lagjja Qëndresa 2, Trimi AL PVC te Grand Store, Trimi AL PVC te Grand Store, Lagjja NICI-Veterniku, Lagjja “Katër Dardhat”, mbrapa Nicit, Afër servisit Gorenje – bashkë, Janina 2, Konsumatorët e lagjes Veternik – Naim Berisha, Naser Kelmendi -Nic Holding, AL TRADE SH.P.K-TS 3, AL TRADE SH.P.K-TS 4.

Arsyeja: Realizimi i sistemit hyrje/dalje 10 kV, sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe Projektit të aprovuar.

Pejë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 35/10kV Gurrakoci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dobrusha (kodi: 50052001) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet – fshatrat: Prekall, Dobrush, Kashicë, Dobrushë e Epërme, Staradran, Elshan, Berisha, Mavraj, Llugat e Poshtme dhe e Epërme dhe Ruhot.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Prizren

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Rahoveci (kodi: 30000015) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet – rrugët: 13 Liqeni i Hasit, 15 Faik Çabrati (një pjesë), 451 Hysni Morina (një pjesë), 462 Qenë Qenaj (një pjesë), Arban (një pjesë), Atmaxhë (një pjesë); fshatrat: Krajk, Landovicë dhe Tupec.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive

Ferizaj

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 110/35/10[kV] Lipjani do të ndërprehet:

LP 10[kV] Magure (kodi: 41048002) nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: Një pjesë e Rrezez ( Leletiqit), Mirenë, Fushticë e Epërme, Fushticë e Ulët, Resinoc Baincë, Shale dhe  Krojmire, Magure, Medvevc, Dobrajë, Rreze, Blinaje, Qylage, Poturovc, Torine, Poturovc, Gllanicë, Harilaqi, Treshnjevka dhe konsumatorët komercial të kësaj dalje 10kV, Burimi,  KFOR-i, Pompat e Ujit te Aeroportit, Transmetuesi, Feronikeli, Miniera Golesh, Aeroporti 2.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Mitrovicë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 35/10 kV Shupkovc do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Iber Lepenci (kodi: 70000012) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet – rrugët: Agim Çavdërbasha (një pjesë), Blerim Durmishi (njëpjesë), Dëshmorët e Kombit (një pjesë), Driton Veliu (njëpjesë), Hetem Voca (një pjesë), Hoxhë Hasan Tasimi (njëpjesë), Nora Kelmendi (njëpjesë), Magjistralja e Adriatikut (një pjesë), Fadil Franca, Gavaz Bajgora (një pjesë), Qlirimi (një pjesë),  Sylë Vokshi, Ulqinit (një pjesë), Xheladin Kutllovci (një pjesë) si dhe vendet: Shipol, Zhabar, Zhabar i Epërm, Zhabar i Poshtëm dhe Lushtë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, tërheqja përçuesve, ndërrimi i  ndërprerësit të  TS  Zhabari Ulët.

Gjakovë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 35/10[kV]  Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Dobroshi (kodi: 80080007) nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet – fshatrat: Batushë, Berjah, Brovinë,  Dobrosh, Hereç,  Molliq, Nivokaz, Osek Hilë(një pjesë), Pacaj, Skivjan (një pjesë), Stubëll. Rrugët:Dedë Gjon Luli (një pjesë), Pashko Vasa, Lekë Dukagjini.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

* * *

Punime në projekte investive

1.

NS 35/10kV Malishevë do të ndërprehet:

NS. 10/04kV TS Ngucati (kodi: 82082005037) nga ora 09:00 deri 16:00

Vendet: TS Ngucat (Te Sabiti).

Arsyeja: Projekte investive, ndërrimi i panelit të tensionit të ulët dhe energjizimi i daljeve të reja.

Gjilan

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 35/10kV Artanë do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kolonija e Vjetër (kodi: 60024001) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Kolonia e Vjetër, Kolonia e Minatorëve, Tullar, Jasenovik dhe Qeranovik.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive. /Telegrafi/

Ju gjithashtu mund të pëlqeni