Kreu Ekonomi KEDS tregon vëndet dhe orarin e ndërprerjes së rrymës për ditën e Premte

KEDS tregon vëndet dhe orarin e ndërprerjes së rrymës për ditën e Premte

nga Kontabilisti

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se sot dhe neser do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky është orari sipas rajoneve të Kosovës:

2 dhjetor 2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

TS 35/10kV Fushë – Kosova  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Fushë – Kosova I (Kodi: 15018006)  prej orës 10:00 deri në ora 12:00

Vendet: Lismir, Dardhishtë, Nakaradë, Lulzim Tafa “Model Sllovenija”, Liridon Berisha & Partners SHPK.

Arsyeja: Evitim rreziku, ndërrimi dhe demontimi  i shtyllës së lakuar.

2 dhjetor 2022

Punime nga palët e treta

Ferizaj

1.

NS TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Gjimnazi (kodi: 40000034010) nga ora 09:00 deri në ora 10:00

Vendet: Gjimnazi “Kuvendi I Arbërit”, rr. Kuvendi i Arbërit si dhe lokalet afër Gjimnazit.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 0.4kV, sipas  zgjidhjes teknike dhe evitimin e vërejtjeve.

3 dhjetor 2022

Punime në projekte investive

Gjakovë

1.

NS 110/10 [kV] Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Bistazhini (kodi: 81000005)  nga ora 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: fshatrat: Bistrazhin, Damjan (një pjesë), Dol, Fshaj (një pjesë), Gërqinë, Kusar, Kushavec (një pjesë), Lipovec, Marmull, Marash, Pjetërshan, Raç (një pjesë), Ramamat, Rrezinë dhe Smaq (një pjesë),

Arsyeja: Projekte investive, ngritja e shtyllave nen tension.

Prishtinë

1.

Nga NS 110/10(20)[kV] Prishtina 7 do të ndërprehen:

Në NS 10/0.4[kV] Stabiliment te Fati Im. Pa tension mbesin këta  nënstacione në dy termine  nga ora 09:00-10:00 dhe nga ora 15:00-16:00:

NS 10/0.4kV Llapnasella 3       (kodi: 19000035121)

NS 10/0.4kV Llapnasella 1 (kodi: 19000035123)

NS 10/0.4kV Llapnasella 2 (Kodi: 19000035122)

NS 10/0.4kV Kamp- shtëpiza- Petrit Deçani (Kodi: 19000035011)

NS 10/0.4kV “EDA” Spitali intermed preoc (Kodi: 19000035013)

NS 10/0.4kV NTP” ARBËRIA”(Çlirimi) (Kodi: 19000035016)

NS 10/0.4kV Ban. Priv. te shk. L.P. (Kodi: 19000035020)

NS 10/0.4kV Zenel Beqiri (Depo te Luli) (Kodi: 19000035028)

NS 10/0.4kV Petroll Company (Kodi: 19000035029)

NS 10/0.4kV Autoservisi Kepa (Te Isaku) (Kodi: 19000035097)

NS 10/0.4kV UKABI (Kodi: 19000035098)

NS 10/0.4kV Marigona 3 (Kodi: 19000035099)

NS 10/0.4kV JEHONA Ts Priv.              (Kodi: 19000035100)

NS 10/0.4kV NTSH “ELEKTRO AG”Alush Hasani  (Kodi: 19000035101)

NS 10/0.4kV Autosallon Toni (Kodi: 19000035105)

NS 10/0.4kV Shaip Kadriu (Kodi: 19000035153)

NS 10/0.4kV Grupi i bizneseve “Delux” (Toverlani) (Kodi: 19000035247)

NS 10/0.4kV Preoci 3 ( TE Mercedesi)              (Kodi: 19000035003)

NS 10/0.4kV Mercedes  Mita (Pumpa e benzinit)       (Kodi: 19000035004)

NS 10/0.4kV Muja Preniqi “Autosallon”         (Kodi: 19000035156)

NS 10/0.4kV Gani Aliu (Kodi: 19000035161)

NS 10/0.4kV Driton Mehmeti (Kodi: 19000035164)

NS 10/0.4kV Blerim Imeri “DEJA VU” shpk (Kodi: 19000035237)

NS 10/0.4kV Merkom Kompani PEZHO (Arif Elshani) (Kodi: 19000035039)

NS 10/0.4kV Fura Kobake      (Kodi: 19000035042)

NS 10/0.4kV N.T.”Luli”-Lulzim Marevci          (Kodi: 19000035044)

NS 10/0.4kV Albert Rudari (Kodi: 19000035045)

NS 10/0.4kV Naser Mustafa-obj banesor       (Kodi: 19000035047)

NS 10/0.4kV Afrim Hoxha     (Kodi: 19000035048)

NS 10/0.4kV Afrim Krasniqi”Star Trade”SH.P.K. (Kodi: 19000035137)

NS 10/0.4kV Objekti privat Hamdi Mehmeti (objekti elipsa) (Kodi: 19000035012)

NS 10/0.4kV Internation health centar (Spitali turk) (Kodi: 19000035043)

NS 10/0.4kV Betoniera – Renulual Betoni (Kodi: 19000035049)

NS 10/0.4kV Betoniera FITORJA (Kodi: 19000035104)

NS 10/0.4kV Basri Shahini (Kodi: 19000035108)

NS 10/0.4kV Kompleksi kulturor Sportiv – Llapnasellë (Kodi: 19000035109)

NS 10/0.4kV Muhamet Haxhimusa-obj.afarist (Kodi: 19000035113)

NS 10/0.4kV Ll. Sello 4 (Kodi: 19000035120)

NS 10/0.4kV NTSH “Zhaki Advertising”-Zhermin Durguti (Kodi: 19000035129)

NS 10/0.4kV Thesar Llapashtica (Kodi: 19000035138)

NS 10/0.4kV Durmish Hamit Durmishi “DURMISHI” shpk (Kodi: 19000035146)

NS 10/0.4kV Hamdi Beqiri”Hart Point R.H.”Sh.p.k (Kodi: 19000035159)

NS 10/0.4kV Nexhat Fazliu “Binni” shpk (Kodi: 19000035162)

NS 10/0.4kV F-SHPED SH.P.K Faton Nishevci                (Kodi: 19000035163)

NS 10/0.4kV Ferki Bajrami N.T.P.AUTOSALLON”GENI” (Kodi: 19000035240)

NS 10/0.4kV Xhemail Ismajli”VAM-TRADE”SH.P.K (Kodi: 19000035241)

NS 10/0.4kV Besim Hetemi (Kodi: 19000035245)

NS 10/0.4kV “AKOMA TE ISAKU”-Isak Ademi (Kodi: 19000035248)

NS 10/0.4kV Hysen Shabani NPT “GAMMA” (Kodi: 19000035249)

NS 10/0.4kV Te Fati IM (Kodi: 19000035264)

NS 10/0.4kV ALBATROS COMPANY (Kodi: 19000035276)

Vendet: Llapnasella 1,2,3 dhe 4 dhe përgjatë rrugës magjistrale Prishtinë- Ferizaj.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

2.

Nga NS 110/10(20)[kV] Prishtina 7 nga ora 09:00 deri 16:00  do të ndërprehen trafostacionet:

1.NS 10/0.4kV  Llapnasella 2 (kodi: 19000035122)

2.NS 10/0.4kV “Komuna e Graçanicës, Qendra Multifunksionale”              (kodi: 19000035242)

Vendet: Llapnasella (një pjesë).

Arsyeja: Projekte investive, vendosja e përçuesve në izolatorë, vendosja e kokave kabllovike.

3 dhjetor 2022

Punime nga palët e treta

Ferizaj

1.

TS 35/10kV Shtërpca do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Breza (kodi: 40044003) prej ores 10:00 deri në ora 17:00

Vendet: Hotel Breza dhe Junior,Vikendicat,Jazhinca,Sevce,Verbishtica dhe Bizniset private.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10(20)kV, sipas zgjidhjes teknike.

2.

TS 110/35/10kV Lipjani  do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Bablaku (kodi: 41000001) prej ores 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: Fshatrat: Bablak, Babush, Babush i Ri, Cërnillë, Kojskë, Magjistralja Ferizaj-Prishtinë (një pjesë), Mirash, Prelez i Muhaxherëve (një pjesë), Surqinë, Tërn, Rubofc dhe një pjesë e Trim (Tërni).

Arsyeja: Realizimi i sistemit hyrje/dalje 10 kV, sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

3.

TS 110/35/10kV Lipjani

Nga dalja 10 [kV] Konjuh do të ndërprehet:

TS 10/0.4kV TS DEPO  Zyrafete Ahmet Jashari  (kodi: 41000004489) nga ora 10:00 deri ora 13:00

Vendet: TS 489 Zyrafete Jashari

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

Prizren

1.

TS 35/10kV Zhuri do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Poslishta (kodi: 30035006) prej ores 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: fshatrat: Grazhdanik, Kobajë, Muradem, Nashec (një pjesë), Poslishtë dhe Vlashnjë.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Prishtinë

1.

TS 35/10kV Fushë- Kosova do të ndërprehet:

Dalja 10kV Albana (Kodi: 15018008)  prej orës 10:00 deri në ora 11:00

Vendet: Mesbardhi I, Mesbardhi II, Bardh i Vogël, Albana e Vogël, Sllatinë e Vogël II, Albana e Madhe te Shaljanët dhe FSK-së.

Arsyeja: Punëve që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni