Kreu Financa Kështu duhet të aplikoni për të qenë pjesë e pilotimit të skemës së asistencës sociale?

Kështu duhet të aplikoni për të qenë pjesë e pilotimit të skemës së asistencës sociale?

nga Kontabilisti

Si të aplikoni për të qenë pjesë e pilotimit të skemës së reformuar të asistencës sociale?

Në këtë video, do të mësoni hap pas hapi procesin e aplikimit për të qenë pjesë e pilotimit të skemës së reformuar të asistencës sociale. 🏠

Përpara aplikimit, sigurohuni që:

Ju apo ndonjë anëtar i familjes suaj të ketë llogari të hapur në eKosova, ose, nëse nuk keni, hapeni atë para aplikimit;

Ju apo ndonjë anëtar i familjes suaj të ketë llogari bankare të hapur, ose, nëse nuk keni, hapeni atë para aplikimit;

Të keni certifikatën e bashkësisë familjare të përditësuar.

Për më shumë detaje, ju ftojmë të shihni videon në vijim.

Klikoni ne linkun e me poshtem dhe ndiqni me video hapat e plote per aplikim:

https://www.facebook.com/MinistriaeFinancave/videos/742245621439749

Ju gjithashtu mund të pëlqeni