Kreu Ekonomi Këto janë masat e reja të qeverisë për bizneset, ja sa do të zgjatet orari i levizjes!

Këto janë masat e reja të qeverisë për bizneset, ja sa do të zgjatet orari i levizjes!

nga Flamur Berisha

Mediat po raportojnë se disa nga masat e reja që do të hyjnë në fuqi që nga nesër, zgjasin orarin e lëvizajes dhe do të vlejë në të gjitha komunat.

Sipas raportimeve, masat parashohin që nga ora 05:00 deri në orën 20:00 do të lejohet orari i lëvizjes dhe puna e bizneseve.

Operatorët ekonomikë lejohen të punojnë nga 05:00-20:00, qendrat tregtare lejohen të punojnë nga 05:00-20:00.

Shërbimet e hotelerisë dhe gastronomisë lejohen të punojnë nga 05:00, ndërkaq pas orës 20:00 punojnë me shërbimin “Merr me vete” dhe “porosi me dërgesë”.

Sidoqoftë, për masat, zyrtarisht do të flas kryeministri Hoti në konferencë për media.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni