Kreu Ekonomi Këto janë vendet ku do të ketë ndërprerje të rrymës të enjten

Këto janë vendet ku do të ketë ndërprerje të rrymës të enjten

nga Kontabilisti

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se të enjten (02.03.2023) do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky do të jetë orari i ndërprerjes së energjisë elektrike sipas rajoneve të Kosovës.

Prishtinë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

TS 35/10kV Badovci do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV]  Graçanica 1 (kodi: 10014004) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Graçanicë, Padalishtë, Te mbeturinat, Ibër Lepenci dhe Lindja.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, me qëllim të finalizimit të punimeve në projektin LOT 37 “Hajvali & Graçanica 1 & Graçanica 2”.

2.

TS 35/10kV Badovci do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV]  Hajvalia (kodi: 10014002) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Hajvali.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, me qëllim të finalizimit të punimeve në projektin LOT 37 “Hajvali & Graçanica 1 & Graçanica 2”.

3.

NgaNS 110/10[kV] Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Lumi i Madh-Prugovci  (kodi:15019008)) prej orës 11:00 deri 13:00

Vendet: Raskovë, Bakshi, Mulliri Prugovc, Nici Petrol,Te Sherifi, Bazeni Halim Thaqi, Amazona, Lumi i Madh, Stanovc i Epërm, Stanovc i Ulët, Berishët, Bujaria, Pllashnikët, Burimi Sh.P.K, Vehbi Pllana privat, Barileva sh.p.k.Oti Petrol,n.t.p Loli, Bakshi 1 dhe 2 dhe Milloshevë te shkolla.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, eliminimi i pikave të nxehta (ndërprerje emergjente).

4.

Nga NS 110/10[kV] Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Plemetini  (kodi: 15019003) prej orës 11:00 deri 13:00

Vendet: Plemetini, Hamidi, Bivolak, Gllavotin, Bivolak, Strovc, Zhilivodë, Bequk, Milloshevë (një pjesë).

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, eliminimi i pikave të nxehta (ndërprerje emergjente).

* * *

Punime në projekte investive

1.

TS 35/10 kV Batllava  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Batllava (kodi: 14015001) prej orës 11:00 deri në ora 18:00

Vendet: Batllava, Gërdovci, Bellopoja dhe Lluga.

Arsyeja: Projekte investive, zgjatja e kontruksionit metalik të trafostacionit dhe montimi i ndarësit në konstruksion, sipas projektit “Statovcet Batllave” – LOT 16.

2.

Nga TS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Llapushnik (kodi: 16023003)nga ora 09:00 deri 09:30 dhe nga ora 16:30 deri 17:00

Vendet: Llapushnik, Orllat, Negroc, Vuçak, Xhurgjicë, Shkolla LLapushnik dhe  Kleqkë e Re.

Arsyeja:  Krijimi i kushteve të punës pa tension, shkyçja e ndarësit të tensionit të mesëm.

3.

Nga TS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

TS 10/04[kV] Berishë te antenat (kodi: 16023003071)nga ora 09:00 deri në ora 17:00

TS 10/04[kV] Novosellë trafoja e vjetër (kodi: 16023003072)nga ora 09:00 deri në ora 17:00

TS 10/04[kV] Novosellë trafoja e re (kodi: 16023003073) nga ora 09:00 deri në ora 17:00

TS 10/04[kV] Divlak (kodi: 16023003074)nga ora 09:00 deri në ora 17:00

TS 10/04[kV] Tërpezë   (kodi: 16023003070)nga ora 09:00 deri në ora 17:00

TS 10/04[kV] Kleqkë e re (kodi: 16023003194)nga ora 09:00 deri në ora 17:00

TS 10/04[kV] Shpk “Graniti & Co”-Kleçkë (kodi: 16023003229) nga ora 09:00 deri në ora 17:00

TS 10/04[kV] Joni Fix”-Sami Zogaj (kodi: 16023003243) nga ora 09:00 deri në ora 17:00

TS 10/04[kV] Hasan Gashi “GURËBARDHI” (kodi: 16023003199)nga ora 09:00 deri në ora 17:00

TS 10/04[kV] EBE “SH.P.K Qamil Hoti  (kodi: 16023003281)nga ora 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Berishë, Novosellë dhe Kleçkë.

Arsyeja:  Projekt investiv, vazhdimi i ndërrimit të përçuesve ekzistues.

Ferizaj

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

NS 35/10[kV] Kaçaniku do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Qyteti (kodi: 40043005) prej orës 09:00 deri në ora 11:00

Vendet: rrugët: Agim Bajrami, Emin Duraku (një pjesë), Ismajl Raka, Ramadan Agushi dhe UÇK.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, hapja e gropës dhe rregullimi i pusetës nga ana e Kuvendit.

Mitrovicë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga NS 110/10(20) [kV] Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Novolani (kodi: 73000005) nga ora 11:00 deri 13:00

Vendet – fshatrat: Bukosh, Dervar, Dolak, Druar, Kollë, Mihaliq, Novolan, Reznik, Shallc dhe Vërnicë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri – vendosja e shtyllave 10[kV] në Bukosh – Barakat.

Gjakovë

Punime në projekte investive

1.

TS 35/10kV Gjakova 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ponosheci (kodi: 80080006) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet – fshatrat: Babaj i Bokës, Dallashaj, Devë, Duzhnjë, Guskë, Jahoc, Korenicë, Madanaj, Mejë, Morinë, Nec, Orize, Orize Mejë, Ponoshec, Popoc, Ramoc, Rracaj, Rrypaj, Sheremet, Shishman dhe Smolicë.

Arsyeja: Projekte investive, ndërrimi i konzollave dhe izolatorëve nën tension! /Telegrafi/

Ju gjithashtu mund të pëlqeni