Kreu Ekonomi Këto janë vendet ku sot do të ketë ndërprerje të rrymës per diten e sotme

Këto janë vendet ku sot do të ketë ndërprerje të rrymës per diten e sotme

nga Kontabilisti

KEDS ka njoftuar se në disa vende sot do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike për shkak të punimeve të domosdoshme që do të kryhen për siguri të sistemit energjetik.

Ky është orari:

Prishtinë

close

volume_off

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 110/10(20)[kV] Prishtina 3 do të ndërprehet:

LP 10kV Stacioni i Policisë (kodi: 12000003) nga ora 11:30 deri në orën 13:00

Vendet: Rruga Luan Haradinaj (një pjesë), Sheshi Zahir Pajaziti (një pjesë), Policia e Kosovës -Drejtoria.

Arsyeja: Zhvendosja e kabllove të daljeve nga kthinat e stabilimentit 1&2  në kthinat e reja në nënstacion.

2.

Nga TS 110/10(20)[kV] Prishtina 3 do të ndërprehet:

LP 10kV J18 Drini i Bardh-Furra (kodi: 12000007) nga ora 11:30 deri në ora 14:30

Vendet: Drini i bardhe 1, Arta I/1, Shtefan Gjeqovi dhe Arta.

Arsyeja: Zhvendosja e kabllove të daljeve nga kthinat e Stabilimentit 1&2  në kthinat e reja në nënstacion.

3.

Nga TS 110/10(20)[kV] Prishtina 3 do të ndërprehet:

Dalja 10kV J29 Kfor kosovafilmi (kodi: 12000025) nga ora 10:00 deri në ora  11:30

Vendet: KFOR-i

Arsyeja: Zhvendosja e kabllove të daljeve nga kthinat e Stabilimentit 1&2  në kthinat e reja në nënstacion.

4.

Nga TS 110/10(20)[kV] Prishtina 3 do të ndërprehet:

LP 10kV J27 IMN Kosova Fabrika e tjegullave (kodi: 12000019)  nga ora 10:00 deri në ora  11:30

Vendet: Tjegullorja.

Arsyeja: Zhvendosja e kabllove të daljeve nga kthinat e Stabilimentit 1&2  në kthinat e reja në nënstacion.

Prizren

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 110/35/10 kV Therandado të ndërprehet:

LP 10[kV] Shpenadija (kodi: 32000023)  nga ora 09:00 deri 11:00

Vendet: Serbica Trepetica, Shpenadija, Velezha dhe Caparci.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni