Kreu Ekonomi Këto janë vëndet që do të mbesin sot disa orë pa rrymë

Këto janë vëndet që do të mbesin sot disa orë pa rrymë

nga Kontabilisti

Ky është orari sipas rajoneve të Kosovës:

Gjakovë

TS 35/10kV Gajova 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV]  Nertili  (kodi: 81084033) prej orës  11:30-13:30

Vendet: Qendra tregtare Nertili në rrugën Tirana; rrugët: UÇK-së, Tirana dhe Wesley Clark.

Arsyeja: Evitim rreziku, ndërrimi i transformatorëve matës rrymor 10kV, faza S.

2

TS 35/10kV Gajova 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV]  Konvikti (kodi: 81084022) prej orës  11:30-13:30

Vendet: Rrugët: Bujar Syla (1 konsumator), Edit Durham, Elton Zherka, Marin Barleti (një pjesë), Mbretëresha Teuta, Musa Zajmi, Tirana, Xh.Gjakova dhe Xhemajl Avdullahu (2 konsumatorë).

Arsyeja: Evitim rreziku, ndërrimi i transformatorëve matës rrymor 10kV, faza S.

3.

TS 35/10kV Gajova 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV]  Elektrokosova  (kodi: 81084020) prej orës  11:30-13:30

Vendet: Rrugët: Ali Pashë Tepelena, Armand Pier Pailand (2 konsumatorë), Fan Stilian Noli, Ferhat Binishi, Ismail Qemali, Marin Barleti, Mbretresha Teuta, Musa Zajmi, Naum Veqilhargji, Nënë Tereza dhe Selman Riza.

Arsyeja: Evitim rreziku, ndërrimi i transformatorëve matës rrymor 10kV, faza S.

4

TS 35/10kV Gajova 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV]  Ngrohtorja (kodi: 81084024) prej orës  11:30-13:30

Vendet: Ngrohtorja e Qytetit në rrugën Tirana.

Arsyeja: Evitim rreziku, ndërrimi i transformatorëve matës rrymor 10kV, faza S.

5

TS 35/10kV Gajova 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV]  Dalja 7  (kodi: 81084021) prej orës  11:30-13:30

Vendet: Rrugët: Dah Polloshka, Fehmi Agani, F.Sereqi, Gjon Sereqi, Ibrahim Fehmiu, Mark Malota, Tivarit, Nënë Tereza, UÇK-së, Sadik Pozhegu dhe Sadik Stavileci (një pjesë).

Arsyeja: Evitim rreziku, ndërrimi i transformatorëve matës rrymor 10kV, faza S.

Prishtinë

1.

Nga  NS 35/10[kV] Besia do të ndërprehet:

NS 10/0.4[kV] TS Prugovc te Kaquret me (kod: 13000002045) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet:  Fshati Prugovc

Arsyeja: Për shkaqe sigurie, rregullim i rjetit 04 kV.

Vërejtjeje:  Në NS 10/0.4 Prugovc te Kaqurët kodi:13000002045 do të shkyçet vetëm ajo dalje 0.4 kV në të cilën punohet.

Gjilan

1.

TS 110/35/10kV Gjilan 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Velekinca   (kodi: 60062006) prej ores 12:00-13:00

Vendet: rrugët: Mulla Idrizi, Arbëria, Bajram Llovca, Edit Durham (një pjesë), Elena Gjika (një pjesë), Gursel Bajram Sylejmani (një pjesë), Ibrahim Temo, Martirët e Gjilanit (një pjesë), Xheladin Kurbaliu (një pjesë), Zabeli i Sahit Agës si dhe fshatin Velekincë, përfshirë edhe Velekincë e Epërme dhe e Ulët.

Arsyeja: Eliminimi i pikave të nxehta (ndërprerje emergjente).

2.

TS 110/35/10kV Gjilan 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Parku I Makinave  (kodi:60062011 ) prej orës 12:00-13:00

Vendet: Rrugët: Abdullah Tahiri, Brigadat e Uçk-së (një pjesë), Bujanovcit (një pjesë), Gjinollët (një pjesë), Halim Aga, Mehmet Akif Ersoy, Marie Shllaku, Reshat Ymeri, Enver Miftari dhe Xhorxh Uashingtoni.

Arsyeja: Eliminimi i pikave të nxehta (ndërprerje emergjente).

Ju gjithashtu mund të pëlqeni