Kreu Ekonomi Keto jane vendet qe nuk do te kene rryme sot njofton KEDS 31.08.2022

Keto jane vendet qe nuk do te kene rryme sot njofton KEDS 31.08.2022

nga Kontabilisti

Krahas reduktimeve të energjisë elektrike, Kompania e shpërndarjes së rrymës në Kosovë – KEDS ka njoftuar se për shkak të punimeve të domosdoshme për siguri të sistemit dhe për shkak të punimeve në projekte investive, të mërkurën (nesër) do të ketë ndërprerje të rrymës në disa lokalitete.

Ky është orari sipas rajoneve të vendit:

Prishtinë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

NS 35/10[kV] Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Keqekollë-Hajkobillë (Kodi: 14016004) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Keqekollë, Prapashtice, Hajkobillë, Dabishevc, Mutivodë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrim i izolatorëve dhe shtyllave dhe shtrëngimi i përçuesve.

* * *

Punime në projekte investive

1.

Nga TS 110/10(20)[kV] Prishtina 7, në NS 10/0.4kV Stabiliment te Fati Im do të mbesin pa tension këta nënstacione nga ora 10:00 deri 16:00:

1.  NS 10/0.4kV Ll. Sellë 3 (kodi: 19000035121)

2.  NS 10/0.4kV Ll. Sellë 1 (kodi: 19000035123)

3.  NS 10/0.4kV Ll. Selë 2 (Kodi: 19000035122)

4.  NS 10/0.4kV Kamp-shtepiza- Petrit Deçani (Kodi: 19000035011)

5.  NS 10/0.4kV “EDA” Spitali intermed preoc (Kodi: 19000035013)

6.  NS 10/0.4kV NTP” ARBERIA”(Clirimi) (Kodi: 19000035016)

7.  NS 10/0.4kV Ban. Priv. te shk. L.P. (Kodi:19000035020)

8.  NS 10/0.4kV Zenel Beqiri(Depo te Luli) (Kodi:19000035028)

9.  NS 10/0.4kV Petroll Company (Kodi:19000035029)

10. NS 10/0.4kV Autoservis Kepa (Te Isaku) (Kodi:19000035097)

11. NS 10/0.4kV UKABI (Kodi: 19000035098)

12. NS 10/0.4kV Marigona 3 (Kodi:19000035099)

13. NS 10/0.4kV JEHONA TS Privat (Kodi: 19000035100)

14. NS 10/0.4kV NTSH” ELEKTRO AG”Alush Hasani (Kodi:19000035101)

15. NS 10/0.4kV Autosallon Toni (Kodi: 19000035105)

16. NS 10/0.4kV Shaip Kadriu (Kodi:19000035153)

17. NS 10/0.4kV Grupi i bizneseve”Delux”(Toverlani) (Kodi:19000035247)

18. NS 10/0.4kV Preoci 3 ( TE Mercedesi) (Kodi:19000035003)

19. NS 10/0.4kV Mercedes Mita (Pumpa e benzinit) (Kodi:19000035004)

20. NS 10/0.4kV Muja Preniqi “Autosallon” (Kodi:19000035156)

21. NS 10/0.4kV Gani Aliu (Kodi:19000035161)

22. NS 10/0.4kV Driton Mehmeti (Kodi:19000035164)

23. NS 10/0.4kV Blerim Imeri “DEJA VU” shpk (Kodi:19000035237)

24. NS 10/0.4kV Merkom Komp.PEZHO(Arif Elshani) (Kodi:19000035039)

25. NS 10/0.4kV Fura Kobake (Kodi:19000035042)

26. NS 10/0.4kV N.T.”Luli”-Lulzim Marevci (Kodi:19000035044)

27. NS 10/0.4kV Albert Rudari (Kodi:19000035045)

28. NS 10/0.4kV Naser Mustafa-obj banesor (Kodi:19000035047)

29. NS 10/0.4kV Afrim Hoxha (Kodi:19000035048)

30. NS 10/0.4kV Afrim Krasniqi”Star Trade”SH.P.K.(Kodi:19000035137)

31. NS 10/0.4kV Objekti privat Hamdi Mehmeti (objekti Elipsa)(Kodi:19000035012)

32. NS 10/0.4kV Internation health centar(spitali turk)Kodi:19000035043)

33. NS 10/0.4kV Betonjerka-Renulual Betoni (Kodi:19000035049)

34. NS 10/0.4kV Betoniera FITORJA (Kodi:19000035104)

35. NS 10/0.4kV Basri Shahini (Kodi:19000035108)

36. NS 10/0.4kV Kompleksi kulturor Sportiv-Llapla Selle (Kodi:19000035109)

37. NS 10/0.4kV Muhamet Haxhimusa-obj.afarist (Kodi:19000035113)

38. NS 10/0.4kV Ll. Sella 4 (Kodi:19000035120)

39. NS 10/0.4kV NTSH “Zhaki Advertising”-Zhermin Durguti (Kodi:19000035129)

40. NS 10/0.4kV Thesar Llapashtica (Kodi:19000035138)

41. NS 10/0.4kV Durmish Hamit Durmishi “DURMISHI” shpk (Kodi:19000035146)

42. NS 10/0.4kV Hamdi Beqiri”Hart Point R.H.”Sh.p.k (Kodi:19000035159)

43. NS 10/0.4kV Nexhat Fazliu “Binni” shpk (Kodi:19000035162)

44. NS 10/0.4kV F-SHPED SH.P.K Faton Nishevci (Kodi:19000035163)

45. NS 10/0.4kV Ferki Bajrami N.T.P.AUTOSALLON”GENI” (Kodi:19000035240)

46. NS 10/0.4kV Xhemail Ismajli”VAM-TRADE”SH.P.K (Kodi:19000035241)

47. NS 10/0.4kV Besim Hetemi (Kodi:19000035245)

48. NS 10/0.4kV “AKOMA TE ISAKU”-Isak Ademi (Kodi:19000035248)

49. NS 10/0.4kV Hysen Shabani NPT “GAMMA” (Kodi:19000035249)

50. NS 10/0.4kV Te Fati IM (Kodi:19000035264

Vendet: Llapnasella 1,2,3 dhe përgjatë rrugës magjistrale Prishtinë- Ferizaj.

Arsyeja: Projekte investive, ngritja e shtyllave, vendosja e izolatorëve, tërheqja e përçuesit.

2.

NS 110/10kV Prishtina 2 do të ndërprehet :

Dalja 10 kV Nr.16 Sh.M. (kodi: 11000003) prej orës 08:30 – 8:45 dhe nga ora 15:45-16:00

Vendet: Rr.Tringë Smajli, një pjesë e rr.Gustav Majer, një pjesë e rr.Afrim Vitia.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

3.

NS 110/10kV Prishtina 2 do të ndërprehet :

Dalja 10 kV Nr.3 Gustav Majer (kodi: 11000021) prej orës 08:30 – 8:45 dhe nga ora 15:45-16:00

Vendet: Një pjesë e rr.Haxhi Zeka, një pjesë e rr. Llapi, një pjesë e rr. Antigona Fazliu.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

NS të cilat do të mbesin pa tensin nga ora 08:30 deri 16:00

NS të cilët mbesin pa tensin nga ora 08:30 deri 16:00

NS 10/0.4kV Llapi 2 (Kodi:11000003055)

NS 10/0.4kV Antigona Fazliu (Kodi:11000003022)

NS 10/0.4kV Haxhi Mulla Zeka (Kodi:11000003011)

Vendet: Një pjesë e rr.Haxhi Zeka, një pjesë e rr. Llapi, një pjesë e rr. Antigona Fazliu.

Arsyeja: Projekte investive, punimi i kokave kabllovike dhe energjizimi i trafo- blindës së re në Projektin Haxhi Zeka.

Pejë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

NS 110/10[kV] Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Juniku (kodi: 53000007) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Rrugët: Lagjëja Agim Ramadani, Lagjja Dëshmorët e Kombit, Kompleksi Banesor. Fshatrat: Baballoq, Dranoc, Gacaferrë (një pjesë), Lloqan, Pobergjë, Polanë, Prilep, Rastavicë, Sllup, Voksh dhe Juniku.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave, shtrëngimi i përçuesve dhe ndërrim izolatorëve.

Prizren

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

NS 35/10[kV] Pirana do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Grupi i Bisnesit  (Kodi: 30034009) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Biznese në Piranë dhe Krushë e Vogël.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive (ndërrimi/përforcimi i shtyllave dhe shtrëngim i përçuesve.

Ferizaj

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

NS 35/10[kV] Ferizaj III  do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Gaçka (kodi: 40042002) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Fshatrat: Bajnicë, Burnik, Gaçkë, Gaçkë e Epërme, Gërlicë, Gërlicë e Epërme, Gjelbin, Greme (një pjesë), Izhancë, Koshtane, Semajë dhe Varosh (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të thyera me të rejat, ndërrimi i përçuesve dhe  izolatorëve.

Mitrovicë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Stabilimenti degëzues 10[kV] Shupkovci do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Shala (kodi: 70000101) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: rrugët: Herojska (një pjesë) dhe Tyneli i Parë. Fshatrat: Bajgorë, Bare, Rekë, Stan Tërg, Kaçandoll (një pjesë), Kolloni (një pjesë), Kovaçicë (një pjesë), Kutllovc (një pjesë), Mazhiç, Rahovë (një pjesë), Rashan, Rekë (një pjesë), Tërsten (një pjesë), Vidishiç, Zasellë (një pjesë) dhe Trepça.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive zëvendësimi i shtyllave të dëmtuara, izolatorëve dhe shtrëngimi i përçuesve.

2.

NS 110/10[kV] Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Martiraj (kodi: 73000009) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: rrugët: Bahri Kuqi, Ismajl Qemajli  (një pjesë). Fshatrat: Begaj, Gojbulë, Gumnishtë, Karaçë, Novosella e Begut  (një pjesë), Shilovicë, Skroma, Studime, Studime e Ulët dhe Studime e Epërme.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

Gjakovë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

NS 110/10[kV] Gjakova 2  do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Bistazhini(kodi: 81000005 ) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Bistrazhin, Damjan (një pjesë), Dol, Fshaj (një pjesë), Gërqinë, Kusar, Kushavec (një pjesë), Lipovec, Marmull, Marash, Pjetërshan, Raç (një pjesë), Ramamat, Rrezinë dhe Smaq (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive – ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave dhe shtrëngimi i përçueseve.

* * *

Punime në projekte investive

1.

NS 35/10 [kV] Gjakova Ido të ndërprehet:

Dalja 10kV[kV] Cërmjani) (kodi: 80080012)prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: fshatrat: Bardhaniq, Bare e Madhe, Bec, Bërdosanë, Cermjan, Doblibarë, Gërgoc, Jabllanicë, Kodrali, Kralan, Meqe, Netiç, Qerim (2 konsumatorë), Rashkoc, Sukë, Vraniq, Zhabel dhe Zhdrellë.

Arsyeja: Projekte Investive, ngritja e shtyllave dhe montimi i konzollave të tensionit të mesëm në kuadër të LOT 11 Feeder 2 Gjakovë.

Gjilan

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

NS 110/35/10[kV] Vitia  do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Binqa (kodi: 61067008) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Fshatrat: Binçë, Buzovik, Debelldeh, Kabash, Kolishtë (një pjesë), Ramnishtë, Shushtë dhe një pjesë e rrugës Agim Ramadani.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të drurit me të betonit dhe ndërrimi i izolatorëve. /Telegrafi/

Ju gjithashtu mund të pëlqeni