Kreu Ekonomi Këto janë vendet që sot dhe nesër do të mbeten disa orë pa rrymë

Këto janë vendet që sot dhe nesër do të mbeten disa orë pa rrymë

nga Kontabilisti

Pejë

1.

NS 110/10 [kV] Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Zahaqi (kodi: 51000010) prej ores 11:00 deri në ora 12:00

Vendet: fshatrat: Bllagaj, Llabjan, Pavlan, Qyshk dhe Zahaq.

Arsyeja: Ndërrimi i grupeve matëse në TS Qyshku (Hasan Selmoni), shkyçje për siguri.

2.

NS 110/10 [kV] Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Lumi i bardhe (kodi: 51000012) prej ores 13:00 deri në ora 14:00

Vendet: Fshatrat: Gllaviqicë, Jabllanica, Jabllanica e Leshanit, Kërstovc, Klinqinë, Leshan, Llabjan, Ramunë, Rosujë, Sferkë dhe Sferka e Thatë.

Arsyeja: Ndërrimi i grupeve matëse në TS Qyshku (Hasan Selmoni), shkyçje për siguri.

05.10.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Ferizaj

1.

NS 110/35/10 [kV] Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] QMI I (kodi: 41000011) prej ores 10:00 deri në ora 15:00

Pa tension mbesin edhe këta NS-a:

NS 10/04 [kV] Rezidenca Marigona 1 (kodi: 10000001110) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

NS 10/04 [kV] L. Marigona sh.p.k.Erolld Belegu (kodi: 10000001139) prej orës 10:00 deri në 15:00

NS 10/04 [kV]Rasim Mrlaku”Marigona Rezidenc” (kodi: 10000001158) prej orës 10:00 deri në 15:00

Vendet: Magjistralja Ferizaj-Prishtinë (një pjesë), Magjistralja Lipjan-Prishtinë (një pjesë) dhe fshati Suhadoll (një pjesë), Atlantik grup, Univerziteti Fama, Solid, Buqaj SH.P.K, Potera, Baki Automobil, Viva Fresh, Hospital Kosova, Magjistralja Ferizaj-Prishtinë (një pjesë), Magjistralja Lipjan-Prishtinë (një pjesë- nga ura e Lipjanit përgjatë rrugës (Zona industriale) deri tek rrethi i Marigonës dhe fshati Suhadoll (një pjesë), (një pjesë) e lagjes Marigona.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të thyera me të rejat, ndërrimi i përçueseve dhe ndërrimi i izolatorëve.

Gjilan

1.

NS 110/35/10 [kV] Vitia do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Gërmova (kodi 61067003) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Gërmovë, Goshicë, Sadovinë e Jerlive, Vërban, Dëbelldeh, Buzovik, Binqa, Shushtë, një pjesë e Kabashit.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Ka BRRE Hidrocentrali Eko energy.

2.

Nga NS 110/10 [kV] Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Rogana (kodi 62000012) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Hodonc, Karaçevë e Poshtme, Karaçevë e Epërme, Katushnicë (një pjesë) dhe Rogaçicë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

3.

Nga NS 110/35/10 [kV] Vitia do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Stublla (Kodi:61067001) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Gërnçar, Gjylekar (një pjesë), Goden (një pjesë), Lubishtë (një pjesë), Podgorcë, Ramnishtë, Stubull e Epërme, Stubull e Poshtme dhe Vërbovc.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Prizren

1.

NS 35/10 [kV] Prizren IV do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Shkolla normale (kodi: 30033004) prej ores 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: rrugët: 10 Kukësi (një pjesë), 11 Ismet Jashari (një pjesë), 409 Sylejman Vokshi (një pjesë), 413 Rugova, 414 Ymridin çengaj (një pjesë), 415 Bashkim Sukaj (një pjesë), 417 Xhevat Berisha, 419 Karavanët, 420 Mehmet Hasi (një pjesë), 421 8 Marsi, 422 Selajdin Berisha, 423 Toplica (një pjesë), 431 Turgut Ozal, 432 Liman Shala, 433 Elbasani, 437 Mbreti Pleurat, 438 Tirana, 441 Brigada 128, 468 Nehat Berisha, 474 Bashçarshia, 476 Martirët e Tusuzit, 478 Arsim Berisha dhe 8 William Walker (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, revizion në LP 10kV mirëmbajtje e NS 10/0.4kV.

2.

NS 110/10 [kV] Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Gjinovci (Kodi: 32000003) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Gjinoc, Greikoc, Leshan (një pjesë), Sallagrazhdë, Shirokë (një pjesë), Topliqan (një pjesë) dhe Gelancë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Prishtinë

1.

NS 220/35/10 [kV] Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Bajqinë-Pollatë (Ish FAN Zahir Pajaziti (kodi: 14000014) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Fan-Zahir Pajaziti, Letanci te Rexha, Smajlovit, Bajqinë, Kërpimeh, Repë,

Pollatë, Dvorishtë, Sllatinë, Reçicë, Zhiti, Sylevicë, Brecë, Tërrnavicë, Murgull, Zakut, Metehi dhe Doberdol.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave, shtrëngim i përçueseve.

2.

NS 220/35/10 [kV] Podujevë do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Fshatrat 2 (Kodi: 14000010) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Sibofc, Lluzhan, Penuhë, Lupç i Epërm, Llugë, Majac dhe Popovë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

3.

Nga TS 35/10kV Mazgit – (H02) do të ndërprehet:

NS 35/10kVBesia me kod: 100130 dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej 10:30 deri 15:30.

Vendet: Prugovci-1(te Villa Natyra Verbovct Lupqin e Poshtem Vranidollin Tenezhdollin.Kazermee FSK në Vranidoll, Barilevë Lecët,Te kanali Besi, Leban te baza 1, Prugovc Extra Dragusha, Leban Dobratiqët, Besi Ambulanca 1, Rimanishta, Betonjerka private Lebanë, Objekti privat Deshishku, Zenit, Jaha Company, Prugovc Zuqollët, Besi Pompat dhe NTPM Tehnologie Mabetex Group Shpk-Rrustem Pacolli.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit nga 4 [MVA] ne 8 [MVA] dhe ndërrimi i transformatorëve matës rrymor në anën 10 [kV] te transformatorit.

Pejë

1.

NS 110/10 [kV] Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Loxha(Kodi: 51000008) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Fshatrat: Graboc, Lubeniq, Loxhë, Raushiq, Raushiq i Ri (një pjesë), Strellc i Epërm, Zagermë (një pjesë) dhe Zllopek (një pjesë), si dhe një pjesë e rrugës Dardanija 2.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrim shtyllave, shtrëngimi i përçuesve, ndërrimi i izolatorëve.

2.

Nga NS 35/10 [kV] Gurrakoci do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Tomoci (Kodi: 50052004) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Fshatrat: Gërnçar, Gjylekar (një pjesë), Goden (një pjesë), Lubishtë (një pjesë), Podgorc, Ramnishtë, Stubull e Epërme, Stubëll e Poshtme dhe Vërbovc.

Arsyeja: Ndërrim i shtyllave të tensionit të mesëm ne Vëriq.

3.

Në Satbilimentin Klina 10 [kV] do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Volljaku(kodi: 52000102) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: fshatrat: Deiq (një pjesë), Volljakë dhe Zajm.

Arsyeja: Pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

Mitrovicë

1.

Stabilimenti degëzues 10[kV] Shupkovci do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Shala (kodi: 70000101) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: rrugët: Herojska (një pjesë) dhe Tyneli i Parë; fshatrat: Bajgorë, Bare, Rekë, Stan Tërg, Kaçandoll (një pjesë), Kolloni (një pjesë), Kovaçicë (një pjesë), Kutllovc (një pjesë), Mazhiç, Rahovë (një pjesë), Rashan, Rekë (një pjesë), Tërsten (një pjesë), Vidishiç, Zasellë (një pjesë) dhe Trepça.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

05.10.2022

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga NS 110/10(20)[kV] Prishtina 7 do të ndërprehen:

Në NS 10/0.4[kV] Stabiliment te Fati Im do të mbesin pa tension këta nënstacione nga ora 10:00 deri 16:00

1.NS 10/0.4kV Llapnasella 3 (kodi: 19000035121)

2.NS 10/0.4kV Llapnasella 1 (kodi: 19000035123)

3.NS 10/0.4kV Llapnasella 2 (Kodi: 19000035122)

4.NS 10/0.4kV Kamp- shtëpiza- Petrit Deçani (Kodi: 19000035011)

5.NS 10/0.4kV “EDA” Spitali intermed Preoc (Kodi: 19000035013)

6.NS 10/0.4kV NTP” Arbëria” (Çlirimi) (Kodi: 19000035016)

7.NS 10/0.4kV Banesa private te shkolla L.P. (Kodi:19000035020)

8.NS 10/0.4kV Zenel Beqiri (Depo te Luli) (Kodi:19000035028)

9.NS 10/0.4kV Petroll Company (Kodi:19000035029)

10.NS 10/0.4kV Autoservis Kepa (Te Isaku) (Kodi:19000035097)

11.NS 10/0.4kV UKABI (Kodi: 19000035098)

12.NS 10/0.4kV Marigona 3 (Kodi:19000035099)

13.NS 10/0.4kV JEHONA TS Privat (Kodi: 19000035100)

14.NS 10/0.4kV NTSH” ELEKTRO AG”Alush Hasani (Kodi:19000035101)

15.NS 10/0.4kV Autosallon Toni (Kodi: 19000035105)

16.NS 10/0.4kV Shaip Kadriu (Kodi:19000035153)

17.NS 10/0.4kV Grupi i bizneseve “Delux”(Toverlani) (Kodi:19000035247)

18.NS 10/0.4kV Preoci 3 ( TE Mercedesi) (Kodi:19000035003)

19.NS 10/0.4kV Mercedes Mita (Pumpa e benzinit) (Kodi:19000035004)

20.NS 10/0.4kV Muja Preniqi “Autosallon” (Kodi:19000035156)

21.NS 10/0.4kV Gani Aliu (Kodi:19000035161)

22.NS 10/0.4kV Driton Mehmeti (Kodi:19000035164)

23.NS 10/0.4kV Blerim Imeri “DEJA VU” shpk. (Kodi:19000035237)

24.NS 10/0.4kV Merkom Kompania PEZHO (Arif Elshani) (Kodi:19000035039)

25.NS 10/0.4kV Fura Kobake (Kodi:19000035042)

26.NS 10/0.4kV N.T.”Luli”-Lulzim Marevci (Kodi:19000035044)

27.NS 10/0.4kV Albert Rudari (Kodi:19000035045)

28.NS 10/0.4kV Naser Mustafa – objekti banesor (Kodi:19000035047)

29.NS 10/0.4kV Afrim Hoxha (Kodi:19000035048)

30.NS 10/0.4kV Afrim Krasniqi “Star Trade”SH.P.K. (Kodi:19000035137)

31.NS 10/0.4kV Objekti privat Hamdi Mehmeti (objekti Elipsa) (Kodi:19000035012)

32.NS 10/0.4kV Internation health centar(spitali turk) (Kodi:19000035043)

33.NS 10/0.4kV Betonierka-Renulual Betoni (Kodi:19000035049)

34.NS 10/0.4kV Betoniera FITORJA (Kodi:19000035104)

35.NS 10/0.4kV Basri Shahini (Kodi:19000035108)

36.NS 10/0.4kV Kompleksi kulturor Sportiv-Llapla Selle (Kodi:19000035109)

37.NS 10/0.4kV Muhamet Haxhimusa-objekti afarist (Kodi:19000035113)

38.NS 10/0.4kV Ll. Sella 4 (Kodi:19000035120)

39.NS 10/0.4kV NTSH “Zhaki Advertising”-Zhermin Durguti (Kodi:19000035129)

40.NS 10/0.4kV Thesar Llapashtica (Kodi:19000035138)

41.NS 10/0.4kV Durmish Hamit Durmishi “DURMISHI” shpk (Kodi:19000035146)

42.NS 10/0.4kV Hamdi Beqiri”Hart Point R.H.”Sh.p.k (Kodi:19000035159)

43.NS 10/0.4kV Nexhat Fazliu “Binni” shpk (Kodi:19000035162)

44.NS 10/0.4kV F-SHPED SH.P.K Faton Nishevci (Kodi:19000035163)

45.NS 10/0.4kV Ferki Bajrami N.T.P.AUTOSALLON”GENI” (Kodi:19000035240)

46.NS 10/0.4kV Xhemail Ismajli”VAM-TRADE”SH.P.K (Kodi:19000035241)

47.NS 10/0.4kV Besim Hetemi (Kodi:19000035245)

48.NS 10/0.4kV “AKOMA TE ISAKU”-Isak Ademi (Kodi:19000035248)

49.NS 10/0.4kV Hysen Shabani NPT “GAMMA” (Kodi:19000035249)

50.NS 10/0.4kV Te Fati IM (Kodi:19000035264)

51 .NS 10/0.4 kV Albatros Company (Kodi:19000035276)

Vendet: Llapnasella 1,2,3 dhe përgjatë rrugës magjistrale Prishtinë Ferizaj.

Arsyeja: Projekte investive, ngritja e shtyllave, vendosja e izolatorëve dhe tërheqja e përçuesit.

Gjakovë

1.

NS 35/10[kV] Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Ponosheci (kodi: 80080006) nga ora 09:00 deri në ora 17:30

Vendet: fshatrat: Babaj i Bokës, Dallashaj, Devë, Duzhnjë, Guskë, Jahoc, Korenicë, Madanaj, Mejë, Morinë, Nec, Orize, Orize Mejë, Ponoshec, Popoc, Ramoc, Rracaj, Rrypaj, Sheremet, Shishman dhe Smolicë.

Arsyeja: Ndërrimi i konzollave nën LP ekzistues.

2.

NS 35/10[kV] Malishevë do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Carralluka (Kodi: 82082001)nga ora 09:00 deri 09:30 nga ora 16:00 deri 18:00

Vendet: rrugët: 603 Adem Jashari (një pjesë), 605 Rilindja Kombëtare (1 konsumator), 606 Pavarësia (1 konsumatorë), 610 Hisni Mazreku (1 konsumatorë). Fshatrat: Carallukë, Dragobil, Drenoc, Panorc, Shkarashnikë, Tërpezë e Poshtme, Vërmicë dhe Vërmicë e Malishevës.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

NS 10/0.4[kV] të cilët mbesin pa tension nga ora 09:00 deri 18:00

NS 10/04 [kV] DRENOVCI V (Kodi:82082001006)

NS 10/04 VERMNICA I (Kodi:82082001007)

NS 10/04 VERMNICA II (Kodi:82082001008)

NS 10/04 DRENOVCI L.LECAJ (Kodi:82082001009)

NS 10/04 DRENOVCI (Kodi:82082001010)

NS 10/04 DRENOVCI I (Kodi:82082001011)

NS 10/04 DRENOVCI IV (Kodi:82082001012)

NS 10/04 DRENOVCI VII (HAZIRI) (Kodi:82082001013)

Vendet: Një pjesë e Drenovcit dhe Vërmicës.

Arsyeja: Projekte Investive, shtrirje e përçuesve, montimi i izolatorëve dhe ngritje e shtyllave.

Mitrovicë

1.

NS 110/10 [kV] Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Qirezi (kodi: 74000004) prej orës 11:00 deri ne ora 15:00

Vendet: fshatrat: Baks, Dashevc (një pjesë), Gllanasellë, Godanc, Godanc – Lagjja: Berbatovci dhe Gërguri, Gradicë, Gradicë – Lagjja: Bardhi, Dervisholli, Fazliu, Muja, Selmani, Sukaj dhe Uka, Kozhicë, Krasaliq, Krasmirovc, Prelloc, Qirez, Polac – Lagjja: Gruda, Gucati, Hoti, Kabashi, Kerolli, Koca, Makolli, Myftari, Uka, Veliu, Xami dhe Koca si dhe Likoshani – Lagjja: Avdulli, Gjeli, Hasani, Miftari, Neziri, Zukaj dhe Zymeri.

Arsyeja: Projekte investive, ndërrimi i transformatorit ekzistues me riun 10(20)/0.4[kV].

05.10.2022

Punime nga palët e treta

Mitrovicë

1.

NS 110/10[kV] Vushtrria 2 do të ndërprehet:

NS 10/0.4 [kV Vneshta-2 (Xhema)(kodi: 73000006002) nga ora 11:00 – 13:00

Vendet: Lagjja te Xhema.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-enrgjetik dhe projektit të aprovuar.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni