Kreu Ekonomi Këto janë vendet që sot do të mbesin pa rrymë

Këto janë vendet që sot do të mbesin pa rrymë

nga Kontabilisti

KEDS ka njoftuar se si rrjedhojë e punimeve në rrjet, në disa zona të vendit do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

Me anë të një komunikate për media, KEDS ka bërë të ditura zonat dhe orarin e ndërprerjeve.

Komunikata e plotë:

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10[kV] Magure (do të ndërprehet:

LP 10(kV) Magure (kodi: 41048002) nga ora 09:00 deri 16:00

Vendet: Pjesë e Rrezez (Leletiqit), Mirenë, Fushticë e Epërme, Fushticë e Ulët, Resinoc Baincë, Shale dhe Krojmire, Magure, Medvevc, Dobraje, Rreze, Blinajë, Qylage, Poturovc, Torine, Poturovc, Gllanice, Harilaqi, Treshnjevka dhe konsumatorët komercial të kësaj dalje 10kV, Burimi, KFOR-i, Pompat e Ujit te Aeroportit, Transmetuesi, Feronikeli, Miniera Golesh dhe Aeroporti 2.https://reporteri.net/reklamap/www/delivery/afr.php?zoneid=18&cb=INSERT_RANDOM_NUMBER_HERE

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

2.

NS 35/10[kV] Kaçaniku do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Pylltaria (kodi: 40043004) nga ora 10:00 deri 15:00https://reporteri.net/reklamap/www/delivery/afr.php?zoneid=19&cb=INSERT_RANDOM_NUMBER_HERE

Vendet: Rrugët: 2 Korriku, Demush Bilalli, Dëshmorët e Lirisë, Emin Duraku, Ismajl Qemajli (një pjesë), Ismajl Raka, Lagja e Re, Migjeni dhe Uçk. Fshatrat: Drenogllavë (një pjesë), Dushkaja (një pjesë), Gjurgjedell, Korbliq, Llanishtë dhe Runjevë si dhe një pjesë e Kaçanikut.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Gjakovë

1.

Nga TS 110/35/10[kV] Rahoveci do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Pataqani (kodi: 82000001) nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: fshatrat: Bratotin, Drenoc, Nushpal, Pastasellë, Pataçan i Epërm, Pataçan i Poshtërm, Senoc, Varjak dhe Zatriç.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Gjilan

1.

Nga NS 35/10kV Kllokot do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kllokot (kodi: 61065004) nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: fshatrat: Budrikë e Epërme, Budrikë (një pjesë), Gjylekar, Kllokot (një pjesë), Radivojcë dhe Remnik.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Mitrovicë

1.

NS 110/10[kV] Vushtrria 2 do të ndërprehet:

LP 10[kV] Maxhunaj (kodi: 73000011) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Brezhnicë (një pjesë), Ceceli, Dumnicë, Dumnicë e Ulët, Dumnicë e Mesme, Dumnicë e Epërme, Zagori (një pjesë), Maxhunaj, Nadakovc (një pjesë), Pestovë, Ropicë, Samadrexhë, Sllakovc dhe Vilanc.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Pejë

1.

NS 110/10[kV] Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Loxha (kodi: 51000008) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Graboc, Lubeniq, Loxhë, Raushiq, Raushiq i Ri (një pjesë), Strellc i Epërm, Zagermë (një pjesë) dhe Zllopek (një pjesë), si dhe një pjesë e rrugës Dardania 2.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Prishtinë

1.

Nga TS 220/35/10 kV Podujeva do të ndërprehet:

LP 10[kV] Livadica (kodi 14000011 ) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Dumnicë, Shtedim, Mirovc, Livadicë dhe Dogana.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Prizren

1.

NS 110/10 kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

LP 10[kV] Zhupa (kodi: 31000026) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Fshatrat: Bogushevc, Drajçiq, Gornjasellë, Llokovicë, Lubinjë e Epërme, Lubinjë e Poshtme, Manastricë, Mushnikovë, Nebregoshtë, Pllanjan, Prevallac, Reçan, Sredskë, Stajkoc dhe Struzhë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

20.08.2022

Punime në projekte investive

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet Dalja 10 kV Turiqevci (kodi: 74000006) në dy termine nga ora 09:00 deri 09:45 dhe nga ora 17:15 deri 18:00

Vendet: Llausha, Rakinica, Kopiliq i epërm, Kllodernica, Turiqefc, Buroj, Vojnik, Izbica, Ozrim, Kopiliq i Ulët dhe Açarevë.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

2.

TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Nga LP 10 kV Turiqevci do te mbesin pa tension nga ora 09:45 deri 17:15 këto trafostacione:

NS 10/0.4kV Açarevë e Vjetër-1me kod: 74000006029 NS 10/0.4kV Açarevë-Haxha me kod: 74000006060 NS 10/0.4kV Açarevë e Vjetër me kod: 74000006025 NS 10/0.4kV Açarevë-Veseli me kod: 74000006026 NS 10/0.4kV Açarevë e Re me kod: 74000006027 NS 10/0.4kV Açarevë-Oruqi me kod: 74000006028 NS 10/0.4kV Açarevë Syla me kod: 74000006030. Vendet: Açarevë.

Arsyeja: Projekte investive, demontimi i përçuesit ekzistues, demontimi i konzollave ekzistuese, shtrirja e përçuesit të ri, montimi i konzollave metalike, montimi i izolatorëve, tokëzimi i shtyllave të tensionit të mesëm si dhe elementet tjera përcjellëse.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni