Kreu Ekonomi Këto vende do te kenë ndërprerje të rrymes deri në 6 orë (26.01.2022)

Këto vende do te kenë ndërprerje të rrymes deri në 6 orë (26.01.2022)

nga Kontabilisti

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se sot dhe nesër do të kryhen punime të domosdoshme për siguri të sistemit dhe si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky është orari sipas rajoneve të Kosovës:

26.01.2023

1.

Nga Stabilimenti 10kV Gjakova II do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Gjakova I (kodi: 81000115) nga ora 10:00 deri 10:30 dhe nga ora 15:30 deri 16:00

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

2.

NS 10/0.4[kV] TS 41(kodi: 81000115353) nga ora 10:00 deri 16:00

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, ndërrimi i transformatorit dhe ormanit të tensionit të ulët.

Nesër:

27.01.2023

Prishtinë

Nga NS 35/10 [kV] Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Keqekollë-Hajkobillë (kodi: 14016004 ) nga ora 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Keqekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc dhe Mutivodë.

Prizren

1.

Nga NS 35/10 [kV] Prizreni IV do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Bajram Curri (kodi: 30033008 ) nga ora 13:00 deri në ora 15:00

Vendet: rrugët: Kukësi, Xhevat Berisha, Sali Bytyqi, Mbreti Pleurat, Bajram Curri, Wiliam Walker; afariste:”Afioni”, Etem-Trade”,”EULEX”, “Kuk-Komerc”, “Sharri Beton” dhe “Sharri Pllast”.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe për përmirësimin e vërejtjeve të mbetura.

Ferizaj

Nga NS 35/10 [kV] Shtërrpca do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Gotovusha Brodi (kodi: 40044005 ) nga ora 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Biti e Epërme, Biti e Poshtme, Brod, Drajkovc (një pjesë), Firajë, Gotovushë, Shushicë dhe Viqë.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni