Kreu Financa Ketu i keni të gjitha masat perfituese nga Pakoja e Ringjalljes Ekonomike

Ketu i keni të gjitha masat perfituese nga Pakoja e Ringjalljes Ekonomike

nga Flamur Berisha

Kliko ketu dhe i gjeni te gjitha masat mbeshtetese: https://mf.rks-gov.net/desk/inc/media/D3A6FA8F-6A6A-42AA-A090-52062568DC47.pdf

Ju gjithashtu mund të pëlqeni