Kreu Financa Këtu mund të aplikoni për subvencionimin e faturave të rrymës (Vlene vetem per keto kategori)

Këtu mund të aplikoni për subvencionimin e faturave të rrymës (Vlene vetem per keto kategori)

nga Kontabilisti

Në platformën e-Kosova është lansuar shërbimi për aplikim lidhur me subvencionimit e energjisë elektrike për familjet e cënueshme.

Në faqen e-Kosova është sqaruar edhe si mund të bëhet aplikimi.

Në Platformën eKosova u lansua shërbimi:

Aplikimi për subvencionim të energjisë elektrike për familjet e cënueshme;

Marrja e këtij shërbimi realizohet duke i kaluar hapat si në vijim:

1. Hapja e Platformës eKosova;
2. Identifikimi në Platformë përmes numrit personal dhe fjalëkalimit;
3. Klikimi mbi shërbimin “Prona”.

Linku: https://ekosova.rks-gov.net/Services/SubService?service=477

Platforma e shërbimeve elektronike “eKosova”

Ju gjithashtu mund të pëlqeni