Kreu Biznes Klikoni ketu dhe gjeni arsyen e refuzimit te kerkeses per subvencionim te pages nga Qeveria!

Klikoni ketu dhe gjeni arsyen e refuzimit te kerkeses per subvencionim te pages nga Qeveria!

nga Flamur Berisha

Klikoni në këtë link dhe gjeni Vendimin për REFUZIMIN / REFUZIMIN E PJESSHËM të kërkesës tuaj për të përfituar nga Programi i Rimëkëmbjes Ekonomike për Subvencionim të Pagave, për shkak të mos përmbushjes së të gjitha kritereve të përcaktuara me Vendimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës Nr. 08/08, të datës 21.04.2021.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni