Kreu Ekonomi Kriteret qe duhet ti plotesojne klientet nese vendosin te shkojne neper restaurante!

Kriteret qe duhet ti plotesojne klientet nese vendosin te shkojne neper restaurante!

nga Flamur Berisha

Qeveria e Kosovës ka miratuar masat e reja me qëllim të parandalimit të përhapjes së virusit COVID-19.

Në kuadër të këtij vendimi nga e hëna e 19 prillit rihapet gastronomia lokalet hoteliere dhe qendrat tregtare.

Ky vendim specifikon se lejohen deri në 40 persona për 100 metra katrorë brenda lokaleve me distancë 1 metër në mes të karrigeve.

Pika 26 e këtij vendimi thotë se klientët duhet të qëndrojnë ulur gjatë gjithë kohës në ambientet ku shërbehet ushqimi dhe pija, përveç në disa raste të veçanta.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni