Kreu Financa Ku duhet të aplikojë për të perfituar nga Pilotimi i skemes se re sociale?

Ku duhet të aplikojë për të perfituar nga Pilotimi i skemes se re sociale?

nga Kontabilisti

Nga SAS pilotimi mund të përfitojnë familjet e varfra dhe në kushte të rënda ekonomike, si vazhdimësi e skemës së ndihmës sociale ekzistuese, veçse me dallimin që hiqen kriteret diskriminuese. 

ℹ️

 Për të aplikuar, ju duhet të vizitoni platformën eKosova, përkatësisht vegëzën: https://ekosova.rks-gov.net/, ku tek “Shërbimet” zgjedhni opsionin “Familja” dhe pastaj formularin “Aplikimi në Pilotimin e Reformës për Asistencën Sociale” 

👨‍👩‍👧‍👧

.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni