Kreu Ekonomi Ky është orari i nderprerjës se rrymes per daten 01.09.2022

Ky është orari i nderprerjës se rrymes per daten 01.09.2022

nga Kontabilisti

Krahas reduktimeve si pasojë e krizës energjetike në vend, Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) ka njoftuar se të enjten do të kryhen punime në sistemin energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të energjisë.

Ky është orari ndërprerjes së energjisë elektrike sipas rajoneve:

rishtinë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

TS 220/35/10 kV Podujeve  do të ndërprehet :

Dalja 10kV Fshatrat 2 (kodi: 14000010) prej orës    10:00 deri në ora  15:00

Vendet – fshatrat: Sibofc, Lluzhan, Penuhë, Lupç i Epërm, Llugë, Majac dhe Popovë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Pejë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga NS 110/10[kV] Istogu do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Onix (kodi: 50052006)  nga ora 10:00 deri në ora  15:00

Vendet: Baicë, Banjë, Cerrollukë, Dobrushë, Dubravë (një pjesë), Kaliqan, Lubovë, Orrobërd dhe Tomoc.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Vërejtje: Dalja10[kV] Onixi ka BRRE.

* * *

Punime nga palët e treta

1.

NS 110/10 kV Klinë) do të ndërprehet:

LP 10kV Volljaku (Kodi: 52000102)  prej orës 09:00 deri 16:00

Vendet – fshatrat: Deiq (një pjesë), Volljakë dhe Zajm.

Arsyeja: Për ngritjen e shtyllave të tensionit të mesëm sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Prizren

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

TS 110/10kV Prizreni 3  do të ndërprehet:

LP 10kV  Kullat (Kodi: 31000004)  prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet – rrugët: 1 Adem Jashari (një pjesë), 181 Pellazgët, 190 Ulpiana, 192 Tefik çanga (një pjesë), 193 Marie Kraja (një pjesë),193 Fahredin Hoti (një pjesë), 198 Vjosa, 199 Shkodra (një pjesë), 2 Ukë Bytyqi (një pjesë), 201 Ajdin Rrahmanaj, 202 Akili, 203 elena Gjika (një pjesë), 204 Beteja e Kabashit, 205 Janina, 208 Flamuri (një pjesë), 216 Rozafa Kulla, 217 Selver Maçkaj, 222 Ali Pashë Tepelena (një pjesë) dhe 225 Ali Ibra (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Ferizaj

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga NS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

LP 10(20)kV Kraishta   (kodi: 41000002) nga ora 10:00  deri në ora 15:00

Vendet – fshatrat: Breg i Zi, Bujan, Godanc i Epërm, Godanc i Poshtëm (një pjesë), Hallaç i Madh, Hallaç i Vogël, Kraishtë, Martiras (Hallaç i Vogël), Ribar i Madh, Ribar i Vogël, Rinas (Ribar i Vogël), Rinas (Ribar i Madh), Rufc i Ri, Rufc i Vjetër, Varigovc dhe Zllakuqan.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Mitrovicë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

NS 110/10[kV] Vushtrria 2 do të ndërprehet:

LP 10[kV] Maxhunaj (kodi: 73000011)  nga ora 10:00 deri në ora  15:00

Vendet – fshatrat: Brezhnicë (një pjesë), Ceceli, Dumnicë, Dumnicë e Ulët, Dumnicë e Mesme, Dumnicë e Epërme, Zagori (një pjesë), Maxhunaj, Nadakovc (një pjesë), Pestovë, Ropicë, Samadrexhë, Sllakovc dhe Vilanc.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

* * *

Punime nga palët e treta

1.

TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Qyteti I (kodi 74000009) prej orës 10:00  deri ne ora 15:00

Vendet: Lagjja “Qyteti I”, TS Spitali, TS Barnatorja, TS Shaban Jashari, TS Rukolli 6, TS Te 110kV.

Arsyeja: Punime sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

Gjakovë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 35/10 kV Xerxe do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Xerxa (kodi: 82081003) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Fshati Xërxe.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

Nga TS 110/10 kV  Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bistazhini    (kodi: 81000005) prej ores 09:00 deri në ora 16:00

Vendet – fshatrat: Bistrazhin, Damjan (një pjesë), Dol, Fshaj (një pjesë), Gërqinë, Kusar, Kushavec (një pjesë), Lipovec, Marmull, Marash, Pjetërshan, Raç (një pjesë), Ramamat, Rrezinë dhe Smaq (një pjesë), Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

* * *

Punime në projekte investive

1.

TS 35/10 kV Malisheva

Nga dalja  10 kV Kijeva     (me kod  82082007) do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS BALINCË  KARAQICTË me kod: 82082007023) prej orës 10:00 deri  ora 12:00

Vendet: TS Balincë Karaqictë.

Arsyeja: Projekte investive, punime në rrjetin e tensionit të mesëm ( ngritje e shtyllave).

Gjilan

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS  35/20kV Artana do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Slivova (kodi: 60024003) prej orës 10:00 deri ne ora 15:00

Vendet: Boston, Turiqevc, Vllasali, Izvor, Koznicë, Svarqak, Prekoc, Manishincë, Zebincë, Vuqak, Llabjan, Llajshevc, Dragovc, Kukavicë dhe Gulmivodë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

* * *

Punime nga palët e treta

1.

Nga NS 35/10 kV Gjilani I do të ndërprehet:

LP 10kV Dalja e 5-it (kodi: 60060005)   nga ora 09:00 deri 13:30

Vendet – rrugët: Abdullah Tahiri, Adem Jashari, Gjinollët, Hamdi Kurteshi, Muharrem Kurteshi, Mehmet Akif Ersoy, e Malishevës (një pjesë), Mulla Idrizi dhe Tregu i Gjelbër.

Arsyeja: Për realizimin e sistemit hyrje/dalje 10kV, sipas pëlqimit elektro-energjetik. /Telegrafi/

Ju gjithashtu mund të pëlqeni