Kreu Financa Ky është shpërblimi për fituesin e Its my Home

Ky është shpërblimi për fituesin e Its my Home

nga Kontabilisti

Fituesi i its my home, reality show me i ri ne Kosove i cili eshte prodhim i first channel do te shperblehet me banese te re e cila eshte dhurate nga ekipi realizues per fituesin. E ritheksojme reality show its my home transmetohet live ne first channel dhe ne rrjete sociale si facebook, you tube etj./kontabilisti.info

Ju gjithashtu mund të pëlqeni