Kreu Financa Lajm i mire. Ekzekutohen pagat e sektorit publik

Lajm i mire. Ekzekutohen pagat e sektorit publik

nga Kontabilisti

Ekzekutohen Pagat e sektorit Publik per muajin Shkurt 2024.

Ministria e Financave dhe Transfereve si dhe Mireqenjes Sociale njofton punonjesit e sektorit publik se jane ekzekutuar pagat e sektorit publik raporton kontabilisti.info

Ju gjithashtu mund të pëlqeni