Kreu Financa Lajm i mire: ekzekutohen pagesat per lehona dhe shtesa per femijë

Lajm i mire: ekzekutohen pagesat per lehona dhe shtesa per femijë

nga Kontabilisti

Ministria e Financave njofton te gjitha lehonat se jane ekzekutuar pagesat per shtesat per femije dhe lehona raporton kontabilisti.info

Ju gjithashtu mund të pëlqeni