Kreu Financa Lajm i mire; ekzekutohen shtesat per femije dhe lehona

Lajm i mire; ekzekutohen shtesat per femije dhe lehona

nga Kontabilisti

 Me datë 25 të muajit Tetor jane ekzekutuar pagesat për lehonat e punësuara dhe të pa puna, si dhe shtesat për fëmijë;

Ju gjithashtu mund të pëlqeni