Kreu Financa Lajm i mirë: Ja kur pritet të dalin pagat e ketyre punetoreve

Lajm i mirë: Ja kur pritet të dalin pagat e ketyre punetoreve

nga Kontabilisti

Ministria e Financave dhe Transfereve, ka njoftuar gjithë punëtorët e sektorit publik që ekzekutimi i pagave bëhet të hënen. Pra mjetet i keni ne llogarite e juaja bankare perkatese do ti keni te henen/ Kontabilisti.info

Ju gjithashtu mund të pëlqeni